|
Yazar |
Mesaj |
dtburcuu Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Eyl 21, 2013 4:46 am Mesaj konusu: hangi üniversitenin hangi bölümü yazilmali / yazilmamali |
|
|
Daha sağlikli tercihler icin arkadaslar yazalim |
|
Başa dön |
|
|
|
gogoko Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Eyl 21, 2013 5:05 am Mesaj konusu: |
|
|
ankara üniversitesi orto- cerrahi- pedo- perio yazılabilir. tedavi ve endoyu ben olsam yazmazdım |
|
Başa dön |
|
|
elisabeth Çömez Üye
|
Tarih: Cmt Eyl 21, 2013 5:16 am Mesaj konusu: |
|
|
Ankara Üniversitesi cerrahi protez oral pedo bir numaradır. Orto perio da gayet iyidir .endo tedavi Ankara'dan ayrılmak istemiyorsanız olabilir |
|
Başa dön |
|
|
kbra Çömez Üye
|
Tarih: Cmt Eyl 21, 2013 10:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
abant izzet baysal üniversitesi cerrahi hakkında bilgisi olan var mı |
|
Başa dön |
|
|
|
dtozz Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Eyl 21, 2013 11:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
başkent ve eskişehir perio hakkında bilgisi olanlar paylaşabilir mi |
|
Başa dön |
|
|
duszede89 Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Eyl 22, 2013 12:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Ank ınv için yazıyorum=>Bence endo ve tedavi de gayet basarılı,asıstanlar seker gibidr ben kendi adıma hocaları da severim.bizim okulun en sıkıntılı bolumu bence orto |
|
Başa dön |
|
|
Rsvrcm Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Eyl 22, 2013 1:12 am Mesaj konusu: |
|
|
Eskisehirde fakilte yeni acilmis gecen sene almis ilk ogrencilerini bir tane prof var oda dekan olmus daha sistemi oturmamis gibi sanki |
|
Başa dön |
|
|
kbra Çömez Üye
|
Tarih: Pzr Eyl 22, 2013 2:17 am Mesaj konusu: |
|
|
eskişehir cerrahi hakkında bilgisi olan var mı? |
|
Başa dön |
|
|
|
dentist_90 Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 25, 2013 12:30 am Mesaj konusu: |
|
|
Bolu izzet baysal ortodonti hakkinda bilgisi olan varmi? |
|
Başa dön |
|
|
dt_09 Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 25, 2013 3:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
dentist_90 yazmış: | Bolu izzet baysal ortodonti hakkinda bilgisi olan varmi? |
aldığım duyumlara göre biraz sıkıntılı imiş yeni binaya geçecekmiş :S |
|
Başa dön |
|
|
mdnght Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 25, 2013 5:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
duszede89 yazmış: | Ank ınv için yazıyorum=>Bence endo ve tedavi de gayet basarılı,asıstanlar seker gibidr ben kendi adıma hocaları da severim.bizim okulun en sıkıntılı bolumu bence orto |
arkadaş şaka yapmış sanırım ben ankara mezunuyum.ankaranin en kötü bölümü endo ve tedavidir .hocaları asistanları ole şeker falanda değildir. yeni gelene şeker gibi davranacak asistan hoca kadrosuda hiç bi yerde yoktur. hatta ankara tedavinin adsm'den farkı kalmadı. bilginize.. |
|
Başa dön |
|
|
berrrna Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 25, 2013 5:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
elisabeth yazmış: | Ankara Üniversitesi cerrahi protez oral pedo bir numaradır. Orto perio da gayet iyidir .endo tedavi Ankara'dan ayrılmak istemiyorsanız olabilir |
protezi nasıldır peki |
|
Başa dön |
|
|
Berdan Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 25, 2013 5:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ist aydin univ.ni görmeye gttm.sanki 3tane hekim klinik acmis.her bolumde 1veya 2box.anlamadgm dishek.ogrencleri nasıl yetstrlcek.gayet sakin.bi yer hasta falan gormedm.Her bi bolume capadan 2asistan koyup ana bilim dali yapmislar.kendi adima ben vazgectim yazma konusunda |
|
Başa dön |
|
|
|
elisabeth Çömez Üye
|
Tarih: Prş Eyl 26, 2013 1:23 am Mesaj konusu: |
|
|
berrrna yazmış: | elisabeth yazmış: | Ankara Üniversitesi cerrahi protez oral pedo bir numaradır. Orto perio da gayet iyidir .endo tedavi Ankara'dan ayrılmak istemiyorsanız olabilir |
protezi nasıldır peki | benim öğrenciyken hayalini kurduğum bölümdu bizim okul için hocalar cok kalitelidir zaten 20 civarı Prof var eleştirilecek yanlarıda vardır tabi ama fakülte adı vermiyim istanbulda Ankara'da farklı fakültelerde gördüm Ankara'da protez düşünüyorsanız gönül rahatlığıyla yazabilirsiniz |
|
Başa dön |
|
|
Rsvrcm Yeni Üye
|
Tarih: Prş Eyl 26, 2013 1:37 am Mesaj konusu: |
|
|
dt_09 yazmış: | dentist_90 yazmış: | Bolu izzet baysal ortodonti hakkinda bilgisi olan varmi? |
aldığım duyumlara göre biraz sıkıntılı imiş yeni binaya geçecekmiş :S | bolu zaten köy gibi bisey ilk gordugumde hayal kirikligina ugramistim bolum konusunda prefabrik evlerde egitim suan yeni bi yere gececegi soyleniyor |
|
Başa dön |
|
|
Berdan Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Eyl 26, 2013 6:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Rsvrcm yazmış: | dt_09 yazmış: | dentist_90 yazmış: | Bolu izzet baysal ortodonti hakkinda bilgisi olan varmi? |
aldığım duyumlara göre biraz sıkıntılı imiş yeni binaya geçecekmiş :S | bolu zaten köy gibi bisey ilk gordugumde hayal kirikligina ugramistim bolum konusunda prefabrik evlerde egitim suan yeni bi yere gececegi soyleniyor | Bende bir asistan la konustum.cok memnun oldugu soylenemez. Ancak altrrnatif bulunmuyorsadabyapcak bsy yok |
|
Başa dön |
|
|
Rsvrcm Yeni Üye
|
Tarih: Prş Eyl 26, 2013 7:49 am Mesaj konusu: |
|
|
Berdan yazmış: | Rsvrcm yazmış: | dt_09 yazmış: | dentist_90 yazmış: | Bolu izzet baysal ortodonti hakkinda bilgisi olan varmi? |
aldığım duyumlara göre biraz sıkıntılı imiş yeni binaya geçecekmiş :S | bolu zaten köy gibi bisey ilk gordugumde hayal kirikligina ugramistim bolum konusunda prefabrik evlerde egitim suan yeni bi yere gececegi soyleniyor | Bende bir asistan la konustum.cok memnun oldugu soylenemez. Ancak altrrnatif bulunmuyorsadabyapcak bsy yok | aynen oyle sadece son care olur |
|
Başa dön |
|
|
atesh Çömez Üye
|
Tarih: Prş Eyl 26, 2013 8:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Egenin protezi eziyettir.sonra hatayın hocaları filan yok.ortoda yardımcı doçent olarak atanan uzmanlığını yeni bitirmiş bi arkadaşımız hoca olarak başladı.ayrıca mustafa kemal ünv.savaş hastanesi oldu.biraz sıkıntılı.ben 400 lerdeyim arkadaşlar.bana biyer gelmiycek.hataylıyım.tüm gün arap yani suriyeli hasta bakmak isteyen gelir. burda suriyeliden geçilmiyo |
|
Başa dön |
|
|
|
Berdan Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Eyl 26, 2013 4:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
atesh yazmış: | Egenin protezi eziyettir.sonra hatayın hocaları filan yok.ortoda yardımcı doçent olarak atanan uzmanlığını yeni bitirmiş bi arkadaşımız hoca olarak başladı.ayrıca mustafa kemal ünv.savaş hastanesi oldu.biraz sıkıntılı.ben 400 lerdeyim arkadaşlar.bana biyer gelmiycek.hataylıyım.tüm gün arap yani suriyeli hasta bakmak isteyen gelir. burda suriyeliden geçilmiyo | Bu aciklamadan sonra sanirim hatayda istedgn bolume girersin rahatlikla;)hadi iyisin:D |
|
Başa dön |
|
|
Berdan Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Eyl 26, 2013 7:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ozel univlerin maaslari hakinda bilgisi olan var mi.ornegn baskent univ de 1000 lira vrldgni duydmustm.bu dogru mudur.bilgisi olan var mi |
|
Başa dön |
|
|
|