|
Yazar |
Mesaj |
haliltoros Yeni Üye
|
Tarih: Pts Ekm 13, 2014 2:48 am Mesaj konusu: Kamuda calişirken DUS U kazanmak ? |
|
|
Merhaba arkadaslar kamuda halk saglıgı kurumuna baglı olarak calişiyorum yok kadrosu yazarsam uzmanlık bitiminde caliştigim yerde haklarım saklı kalıyor mu geri dönebiliyor muyum bilgisi olan var mı yada bu durumda olup atanan birini tanıyan var mı ? |
|
Başa dön |
|
|
|
alee367 Uzman Üye
|
Tarih: Pts Ekm 13, 2014 3:56 am Mesaj konusu: |
|
|
657de ki haklariniz istifa etmediginiz surece sakli kalir diye biliyorum hocam |
|
Başa dön |
|
|
bogachan Çömez Üye
|
Tarih: Pts Ekm 13, 2014 4:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
alee367 yazmış: | 657de ki haklariniz istifa etmediginiz surece sakli kalir diye biliyorum hocam |
"manipülasyon yapmayın"cılar gelir hocam şimdi aman. Doğru olsa bile söylemicen |
|
Başa dön |
|
|
alee367 Uzman Üye
|
Tarih: Pts Ekm 13, 2014 4:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
bogachan yazmış: | alee367 yazmış: | 657de ki haklariniz istifa etmediginiz surece sakli kalir diye biliyorum hocam |
"manipülasyon yapmayın"cılar gelir hocam şimdi aman. Doğru olsa bile söylemicen |
aynen |
|
Başa dön |
|
|
|
haliltoros Yeni Üye
|
Tarih: Pts Ekm 13, 2014 5:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Halk Sağlığını aradım muvaffakatla atamamız yapılıyormuş kadromuz oraya geciyormuş daha sonra geri dönme gibi bir durum olmayacak atamaya girmeniz gerekiyor dediler baska bilgisi olan var mı bu durumda daha önce atanan arkadasları olanlar sorup bizi bilgilendirirlerse sevinirim. |
|
Başa dön |
|
|
burakhan Yeni Üye
|
Tarih: Pts Ekm 13, 2014 6:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
hayda bende gercekten merak ettim hocam durumu |
|
Başa dön |
|
|
dentmania Uzman Üye
|
Tarih: Pts Ekm 13, 2014 9:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yok kadrosuna gecmen icin istfa etmen lazim cunku o kadrolar gecici arastirma gorevlisi kadrosu ancak bakanlik adina uzmanlik yaparsan universitede gorevlendiriliyorsun memuriyetin devam ediyor memuriyet istiyorsan sakin yok kdrosu yazma geri donus icin kuraya girmen gerekiyor tekrar |
|
Başa dön |
|
|
candice Yeni Üye
|
Tarih: Pts Ekm 13, 2014 9:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Peki sağlık bakanlığı kadrosu yazarsak bitirdiğimizde yine atamalara mı katılıyoruz?araştırdım ama net bir bilgi edinemedim. |
|
Başa dön |
|
|
|
dentmania Uzman Üye
|
Tarih: Pts Ekm 13, 2014 9:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Mecburi hizmet kurasi olacak yine bakanlik kadrosunda olacaksin ama calisacagin yer icin kura olacak mecburi hizmetin olacak |
|
Başa dön |
|
|
alee367 Uzman Üye
|
Tarih: Pts Ekm 13, 2014 9:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
dentmania yazmış: | Yok kadrosuna gecmen icin istfa etmen lazim cunku o kadrolar gecici arastirma gorevlisi kadrosu ancak bakanlik adina uzmanlik yaparsan universitede gorevlendiriliyorsun memuriyetin devam ediyor memuriyet istiyorsan sakin yok kdrosu yazma geri donus icin kuraya girmen gerekiyor tekrar |
hocam yök kadrosu için istifaya falan gerek yok 657de ki haklarınız saklı kalarak bakanlıktan muvafakatname (izin) alınır ve üniversite de görevlendirmeniz yapılır |
|
Başa dön |
|
|
haliltoros Yeni Üye
|
Tarih: Pts Ekm 13, 2014 9:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
alee367 yazmış: | dentmania yazmış: | Yok kadrosuna gecmen icin istfa etmen lazim cunku o kadrolar gecici arastirma gorevlisi kadrosu ancak bakanlik adina uzmanlik yaparsan universitede gorevlendiriliyorsun memuriyetin devam ediyor memuriyet istiyorsan sakin yok kdrosu yazma geri donus icin kuraya girmen gerekiyor tekrar |
hocam yök kadrosu için istifaya falan gerek yok 657de ki haklarınız saklı kalarak bakanlıktan muvafakatname (izin) alınır ve üniversite de görevlendirmeniz yapılır |
muvaffakatname konusunda herkes mutabık ama kimisi gorevlendirme olur diyor kimisi kadro nakli yapılır diyor nakil olursa geri donme icin tekrar kuraya girmek gerekir diyenler var |
|
Başa dön |
|
|
dentmania Uzman Üye
|
Tarih: Pts Ekm 13, 2014 9:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hayir gorevlendirme sadece bakanlik kadrosu icin yok kadrolari arastirma gorevlisi kadrosu maaslarda farkli bakanlik kadrolari b tipip yani memur kadrosu ama yok kadrolari a tipi kadro arastirma gorevlisi kadrosu ben bu sekilde biliyorum ben universitede memurum ve bunu arastirdim |
|
Başa dön |
|
|
alee367 Uzman Üye
|
Tarih: Pts Ekm 13, 2014 9:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
haftasonu doktor bir arkadaşımla konuştum aynı meseleyi (bende kamuda çalışıyorum) o anlattı bna bunları takdir edersiniz ki onlar daha ecrübeli bu konularda...drtus da konuyu sormak lazım onlar işin kurdu olmuş artk |
|
Başa dön |
|
|
|
dentmania Uzman Üye
|
Tarih: Pts Ekm 13, 2014 9:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Doktorlar farkli sakin onlarla kiyaslamayin onlar yok kadrosu olsa da bakanlik kadrosu olsa da hepsine mecburi hizmet oldugu icin hepsi ataniyor ama kuraya giriyorlar fakat hepsine kadro oldugu icin hepsi memur oluyor ama dis hekimleri oyle degil bizde mecburi hizmet sadece bakanlik adina okursan var o arkdasin tecrubesi sadece kendi meslegi ile ilgili olan kisimda bizim ki farkli yine de siz bilirsiniz ben personel sube ile gorustum onlar hem yok kadrolarina hem memur kadrolarina baktiklari icin biliyorlar sakin aldanmayin |
|
Başa dön |
|
|
dentmania Uzman Üye
|
Tarih: Pts Ekm 13, 2014 10:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Istifa etmeden yok kadrosuna gecilemez ister muvafat al ister alma ikisi birbiri ile alaksiz kadrolar biri gecici biri daimi kadro zaten istifa icin bile izin alman gerekiyor 657 ama yine de siz bilirsiniz hakkinizda hayirlisi olsun |
|
Başa dön |
|
|
haliltoros Yeni Üye
|
Tarih: Pts Ekm 13, 2014 10:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
istifa etmeden muvafakatla gecmiş arkadaslar |
|
Başa dön |
|
|
dtduss Çömez Üye
|
Tarih: Pts Ekm 13, 2014 10:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar istifayı ilk kez duydum benim de tanıdıgım arkadaşlardan hiç biri istifa etmedi ondan eminim.ama yök kadrosuna geçip tekrar dönme işi ise biraz muammada onu da bir hastane yetkilisi sağlık bakanlığı sizi beklemez yerinize atama yapılır o kadrolar boş kalmaz sizde tekrar kuraya girersin demişti.tıpçılarla kıyaslamak doğru değil çünkü onlarda sağlık bakanlığı veya yök farketmez zorunlu hizmetleri oldugu için bizden farklılar.kesin konuşan biri hiç duymadım önümüzde bir örnekte yok şimdilik.benim duyduklarım böyle herkese bol şans.... |
|
Başa dön |
|
|
|