|
Yazar |
Mesaj |
mmmerveeee Yeni Üye
|
Tarih: Prş Eyl 22, 2016 10:15 am Mesaj konusu: Dus için dersaneye ne zaman gitmeliyim |
|
|
Arkadaşlar merhaba ben dördüncü sınıfa başlıycam bu sene. Dus için dersaneye kayıt yaptırdım ama dört-beş diye mi yoksa beş-mezun diye mi yaptırayım diye kararsız kaldım.dördüncü sınıfta stajlarla beraber yürütebilir miyim sizce yoksa dördüncü sınıfın yoğunluğunu atlatıp sonra mı başlıyayım.sene kaybetmek istemiyorum ama dördüncü sınıftada yürütebilir miyim bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler |
|
Başa dön |
|
|
|
pikeman Yeni Üye
|
Tarih: Prş Eyl 22, 2016 2:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bence 5 mezun diye kayıt yaptırmanız daha mantıklı 4te çok bişeyin farkında olamıyoruz maalesef daha kliniği tanıdık diyene kadar zaman gecıyor yine de siz bilirsiniz tabi |
|
Başa dön |
|
|
p53geni Yeni Üye
|
Tarih: Prş Eyl 22, 2016 9:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence kendime güveniyorum disiplinli çalışabilirim her gün bi saat de olsa ders çalışırım fakultedeyken diyorsan 4- 5 de yaptır..ama fakultenin klinik yoğunluğunu stresini filan düşününce zor olabilir bence 5 mezuniyet daha mantıklı.iyi çalışmalar |
|
Başa dön |
|
|
nsword Yeni Üye
|
Tarih: Prş Eyl 22, 2016 11:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben kesinlikle 4-5 yazılmanı tavsiye ederim. Ama 4.sınıfta derslere gidip mutlaka kitaplarında gerekli yerleri çiz, işaretle. Derslerden sonra da diğer derse kadar 2 hafta zaman var tekrarını yap. 4.sınıfın yazında da Bi tekrar atarsan herkesten önde başlarsın 5.sınıfa. O sene kitapların çizili olduğu için dersleri daha güzel dinler anlarsın. Ama bu dediklerimi yapmayacaksan boşa para verme 5-mezun yazıl. |
|
Başa dön |
|
|
|
mmmerveeee Yeni Üye
|
Tarih: Prş Eyl 22, 2016 11:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eğer dördüncü sınıfta yazılırsam o zmnda derslere girecem tabi bi de bizde dershane şubat-haziran döneminde olacakmış yani genelde nasıl oluyor dusu kazanmayı düşününce nasıl bi yol izleniyor sıkı bi şekilde çalışma düzenine ne zmn giriliyor |
|
Başa dön |
|
|
mmmerveeee Yeni Üye
|
|
|
Eğer dördüncü sınıfta yazılırsam o zmnda derslere girecem tabi bi de bizde dershane şubat-haziran döneminde olacakmış yani genelde nasıl oluyor dusu kazanmayı düşününce nasıl bi yol izleniyor sıkı bi şekilde çalışma düzenine ne zmn giriliyor |
|
Başa dön |
|
|
dawye Çömez Üye
|
|
|
Fakülte bitince başla bence..
Saygilarimla.. _________________ vazgeçme erteleme |
|