|
Yazar |
Mesaj |
Glutamat Uzman Üye
|
Tarih: Cmt Arl 03, 2016 7:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Duscuadam yazmış: | Glutamat yazmış: | Duscuadam yazmış: | Glutamat yazmış: | Bekleyin yhaaa açıklanacak yhaaa germeyin yhaaaa , kasımın sonu diyorum yhaaaa.
Dediğin laf laf değil , ne anlatıyorsan belli değil. Yaptığın bi .. değil.
Öpücükler sana duscukadın 😘 |
Sen ne diyon değişik |
Algılamanda da problem var galiba 😘 Ne dediğim ortada |
Eşcinsel misin ? |
Değilim de sana buluruz her türlü merak etme duscukadın sen yeter ki eşcinsel lezb.. iste 😂 😘 |
|
Başa dön |
|
|
|
Glutamat Uzman Üye
|
Tarih: Cmt Arl 03, 2016 7:57 am Mesaj konusu: |
|
|
Bugün beynin için gerekli amfetaminini almadın galiba 😂 Al öyle konuşalım |
|
Başa dön |
|
|
Duscuadam Uzman Üye
|
Tarih: Cmt Arl 03, 2016 8:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Glutamat yazmış: | Bugün beynin için gerekli amfetaminini almadın galiba 😂 Al öyle konuşalım |
Kardeş sen benim kadın olmamı çok istedin. Seni de anlıyorum hayalinde beni kadın olarak görüyorsun hayatındaki acizliği buralardan kapanaya çalışıyorsun ama ben kadın değilim. Hatta inanmayacaksın ama kelli felli adamım. Gelelim öpücük olayına. Midemi bulandırdın yalab yok. Eğer kadın olsaydım kendimi bok gibi hissederdim. O yüzden o öpücüklerini senin bir tarafına monte ederek beş hayırla uğurluyoruz seni hadi canım hdi gülüm
Amfetamin esprisi benim esprimdir, imzamdır bir daha ağzına alma yırtarım o ağzı |
|
Başa dön |
|
|
Duscuadam Uzman Üye
|
Tarih: Cmt Arl 03, 2016 8:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Glutamat yazmış: | Duscuadam yazmış: | Glutamat yazmış: | Duscuadam yazmış: | Glutamat yazmış: | Bekleyin yhaaa açıklanacak yhaaa germeyin yhaaaa , kasımın sonu diyorum yhaaaa.
Sen ne diyon değişik |
Eşcinsel misin ? |
Değilim de sana buluruz her türlü merak etme duscukadın sen yeter ki eşcinsel lezb.. iste 😂 😘 |
Şu hareketlere bak ya.. evlat olsa sevilmez, ateş olsa cürmü kadar yer yakar ve bilimum atasözlerinin yazılma sebebi. Karşısındakini kadın sanıp aşağılama çabaları. Kadın diye öpücük atmalar, sana ayarlarızlar.. sen hayırdır lan. Herkese yazıyon mu böyle lan pis |
|
Başa dön |
|
|
|
Glutamat Uzman Üye
|
Tarih: Cmt Arl 03, 2016 8:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Duscuadam yazmış: | Glutamat yazmış: | Bugün beynin için gerekli amfetaminini almadın galiba 😂 Al öyle konuşalım |
Kardeş sen benim kadın olmamı çok istedin. Seni de anlıyorum hayalinde beni kadın olarak görüyorsun hayatındaki acizliği buralardan kapanaya çalışıyorsun ama ben kadın değilim. Hatta inanmayacaksın ama kelli felli adamım. Gelelim öpücük olayına. Midemi bulandırdın yalab yok. Eğer kadın olsaydım kendimi bok gibi hissederdim. O yüzden o öpücüklerini senin bir tarafına monte ederek beş hayırla uğurluyoruz seni hadi canım hdi gülüm
Amfetamin esprisi benim esprimdir, imzamdır bir daha ağzına alma yırtarım o ağzı |
Niye bu kadar gerildin hemen, amfetaminini iç rahatla biraz , özge yazıyo profilinde |
|
Başa dön |
|
|
Glutamat Uzman Üye
|
Tarih: Cmt Arl 03, 2016 8:09 am Mesaj konusu: |
|
|
Duscuadam yazmış: | Glutamat yazmış: | Duscuadam yazmış: | Glutamat yazmış: | Duscuadam yazmış: | Glutamat yazmış: | Bekleyin yhaaa açıklanacak yhaaa germeyin yhaaaa , kasımın sonu diyorum yhaaaa.
Sen ne diyon değişik |
Eşcinsel misin ? |
Şu hareketlere bak ya.. evlat olsa sevilmez, ateş olsa cürmü kadar yer yakar ve bilimum atasözlerinin yazılma sebebi. Karşısındakini kadın sanıp aşağılama çabaları. Kadın diye öpücük atmalar, sana ayarlarızlar.. sen hayırdır lan. Herkese yazıyon mu böyle lan pis |
Aaaa sana hiç yakışmıyo böyle gergin havalar 😂 |
|
Başa dön |
|
|
Duscuadam Uzman Üye
|
Tarih: Cmt Arl 03, 2016 8:09 am Mesaj konusu: |
|
|
Glutamat yazmış: | Duscuadam yazmış: | Glutamat yazmış: | Duscuadam yazmış: | Glutamat yazmış: | Bekleyin yhaaa açıklanacak yhaaa germeyin yhaaaa , kasımın sonu diyorum yhaaaa.
Sen ne diyon değişik |
Eşcinsel misin ? |
Daha lezbiyen yazmaktan aciz, utangaç ergen seni. Lgbt yesin seni be. Bu ne bolluk. O öpücüğü bi lokma ekmekle yediririm |
|
Başa dön |
|
|
Glutamat Uzman Üye
|
Tarih: Cmt Arl 03, 2016 8:14 am Mesaj konusu: |
|
|
Duscuadam yazmış: | Glutamat yazmış: | Duscuadam yazmış: | Glutamat yazmış: | Duscuadam yazmış: | Glutamat yazmış: | Bekleyin yhaaa açıklanacak yhaaa germeyin yhaaaa , kasımın sonu diyorum yhaaaa.
Sen ne diyon değişik |
Eşcinsel misin ? |
Daha lezbiyen yazmaktan aciz, utangaç ergen seni. Lgbt yesin seni be. Bu ne bolluk. O öpücüğü bi lokma ekmekle yediririm |
Sakin ol şampiyon , amfetaminini iç aksatma , iletişim kuramıyoruz seninle bi türlü 😂😀 |
|
Başa dön |
|
|
|
Duscuadam Uzman Üye
|
Tarih: Cmt Arl 03, 2016 8:14 am Mesaj konusu: |
|
|
Glutamat yazmış: | Duscuadam yazmış: | Glutamat yazmış: | Bugün beynin için gerekli amfetaminini almadın galiba 😂 Al öyle konuşalım |
Niye bu kadar gerildin hemen, amfetaminini iç rahatla biraz , özge yazıyo profilinde |
Ben amfetamin kullanmadım hiç. Ama kullanan çok arkadaşım oldu. Aynı senin gibi öforik garip bir ruh hali içindelerdi. Kız arkadaşımın bu hesap ortak kullanıyoruz o pek bakmaz içi kaldırmıyo senin gibileri |
|
Başa dön |
|
|
Duscuadam Uzman Üye
|
Tarih: Cmt Arl 03, 2016 8:15 am Mesaj konusu: |
|
|
Glutamat yazmış: | Duscuadam yazmış: | Glutamat yazmış: | Duscuadam yazmış: | Glutamat yazmış: | Duscuadam yazmış: | Glutamat yazmış: | Bekleyin yhaaa açıklanacak yhaaa germeyin yhaaaa , kasımın sonu diyorum yhaaaa.
Sen ne diyon değişik |
Eşcinsel misin ? |
Sakin ol şampiyon , amfetaminini iç aksatma , iletişim kuramıyoruz seninle bi türlü 😂😀 |
Su getir bana |
|
Başa dön |
|
|
Bruskk Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Arl 03, 2016 8:17 am Mesaj konusu: |
|
|
Artık yeter kadın cinsiyeti üzerinden aşağılamalara son verin, cinsel kimlikleriniz size kalsın.. |
|
Başa dön |
|
|
Glutamat Uzman Üye
|
Tarih: Cmt Arl 03, 2016 8:28 am Mesaj konusu: |
|
|
Bruskk yazmış: | Artık yeter kadın cinsiyeti üzerinden aşağılamalara son verin, cinsel kimlikleriniz size kalsın.. |
Kadınlar başımızın tacı hocam, burda olay farklı. Herkese anladığı dilden konuşmak gerekiyor. Nick başka profil başka isim başka ben ona atıfta bulunaraktan , neyse artık |
|
Başa dön |
|
|
Dr_moe Uzman Üye
|
|
Başa dön |
|
|
|
Duscuadam Uzman Üye
|
Tarih: Cmt Arl 03, 2016 6:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Glutamat yazmış: | Bruskk yazmış: | Artık yeter kadın cinsiyeti üzerinden aşağılamalara son verin, cinsel kimlikleriniz size kalsın.. |
Kadınlar başımızın tacı hocam, burda olay farklı. Herkese anladığı dilden konuşmak gerekiyor. Nick başka profil başka isim başka ben ona atıfta bulunaraktan , neyse artık |
Sen ona atıfta bulunmadın aklınca beni kadın sanıp zayıf olacağımı düşündün, pis öpücüklerle taciz ettin. Kadınlar başının tacıymış pöh |
|
Başa dön |
|
|
fakeplasticworld Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Arl 03, 2016 9:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
El birliğiyle düşürün seviyeyi. |
|
Başa dön |
|
|
Lumos Çömez Üye
|
Tarih: Cmt Arl 03, 2016 9:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sonuç olarak hala bi açıklama yok ösym den,kaç ay daha bekleriz Allah bilir,delirmemek elde değil cidden, |
|
Başa dön |
|
|
skypa Uzman Üye
|
Tarih: Sal Arl 06, 2016 8:16 am Mesaj konusu: başkası adına utanmak |
|
|
Yönetici mi Admin mi ne diyorsanız artık, şu yazılanları görüp engelleyin bu arkadaşları ya; yemin ederim bunlarla aynı camiada olmak insana hakaret gibi, neymiş akademik zümre aydınların bir parçasıymış. Laflarınıza bir bakın arkadaşlar yahu -glutamat ve duscuadam- mide bulandırıcı. |
|
Başa dön |
|
|
dtnurgul Yeni Üye
|
Tarih: Sal Arl 06, 2016 4:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Acaba avukat kaç sorunun iptalini bekliyor bilen var mı |
|
Başa dön |
|
|
|
detutopik Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Arl 06, 2016 5:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Avukata göre 6'sının da iptali görünüyor,ama ben maksimum 2 soru diyorum.Dersanedeki hocalar da bu şekilde düşünüyor. |
|
Başa dön |
|
|
detutopik Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Arl 06, 2016 5:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Anguler şelitis,c faktörü ve voksel sorusuna normalde itiraz edilmeyecekti,gelen baskılar üzerine itiraz edilmişti.Bu soruların iptali hocalara göre gerçekten çok zayıfmış. |
|
Başa dön |
|
|
|