|
Yazar |
Mesaj |
dtdolphin Çömez Üye
|
|
Başa dön |
|
|
|
dtz1pz1p Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Arl 21, 2016 9:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
hem dusla yerleşecek olan hemde atama çıkan arkadaşlar ne yapmalı hocam nasıl bir yol izlemeliyiz bilgisi veya fikri olanlar paylaşabilirler mi ? |
|
Başa dön |
|
|
dtdolphin Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Arl 21, 2016 9:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
süreç biraz karışık olacak 13 ekimde 5. açıktan atamayla atananların hala güvenlik soruşturmaları sürüyor ve 1 ay daha bekleyecekleri tus forumunda konuşuluyor.Her durumda yerleştirme sonuçları sizin atama tebligatından önce açıklanacak, yerleştirildiğiniz üniye bu esnada kayıt evraklarınızı da teslim edeceksiniz.Eğer dusla yerleştirilenlere de güvenlik soruşturması yapılacaksa ki büyük ihtimalle yapılacak.Sizin tebligat dusun güvenlik soruşturması bitmeden gelir ve atandığınız kurumda çalışmaya başlarsınız daha sonra atandığınız kurumdan nakil ataması istersiniz bu da yaklaşık 45- 60 günlük bir süreç.Hep ihtimaller üzerinden konuştum çünkü bu bahsettiğim olayların süresini kimse bilemez |
|
Başa dön |
|
|
jasco Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Arl 21, 2016 9:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
nacizane fikrim atanan arkadaslar baslangıc ıcın gerekenı yapsın..dustan önce baslarlarsa uzmanlığa gecis yaparlar..uzmanlıga önce yerlesirlerse baslangıcı ıptal ederler 1 yıl atama cezası alırlar..kadrolar yök kadrosu oluğu icin problem yok iki yoldanda yuruyun... |
|
Başa dön |
|
|
|
binapesi Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Arl 21, 2016 11:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
DUS'la bir yere yerleşeceğinizden eminseniz devlete başlamayın derim, zira istifanızla bile siz uğraşıyorsunuz. Bürokratik mevzular aylar sürebiliyor, tembel h.ayvan'dan daha yavaş hareket ediyorlar.
Bu biraz da istanbul gibi büyük şehirler için geçerli tabi. İlk atamam Şanlıurfa'ya olmuştu ve işe başlangıç+eş durumu aynı gün içinde hallolmuştu, Anadolu'nun güzelliği. |
|
Başa dön |
|
|
nsword Yeni Üye
|
|
Başa dön |
|
|
535353 Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Oca 05, 2017 2:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Dusla kesin yeeleseceğini bilen arkadas neden atamaya basvurdu acaba. Arkadaslar bu kadarına da gönLü bilir diyemicem. Bn devletteyim zaten ama binlerce insan devlete girmek için yıllardır uğrasıyo. Madem gitmeyecektin niye basvurdun ya. Milletin hakkına girmeye gerek yok. Hastalar doktor bekliyo, hekimler devlet güvencesiyle iş bekliyo. Birilerinin de keyfi Neyi bekliyo anlamış değilim. |
|
Başa dön |
|
|
Personanongrata Çömez Üye
|
Tarih: Prş Oca 05, 2017 3:16 am Mesaj konusu: |
|
|
535353 yazmış: | Dusla kesin yeeleseceğini bilen arkadas neden atamaya basvurdu acaba. Arkadaslar bu kadarına da gönLü bilir diyemicem. Bn devletteyim zaten ama binlerce insan devlete girmek için yıllardır uğrasıyo. Madem gitmeyecektin niye basvurdun ya. Milletin hakkına girmeye gerek yok. Hastalar doktor bekliyo, hekimler devlet güvencesiyle iş bekliyo. Birilerinin de keyfi Neyi bekliyo anlamış değilim. |
+1 |
|
Başa dön |
|
|
|
binapesi Çömez Üye
|
Tarih: Prş Oca 05, 2017 4:54 am Mesaj konusu: |
|
|
535353 yazmış: | Dusla kesin yeeleseceğini bilen arkadas neden atamaya basvurdu acaba. Arkadaslar bu kadarına da gönLü bilir diyemicem. Bn devletteyim zaten ama binlerce insan devlete girmek için yıllardır uğrasıyo. Madem gitmeyecektin niye basvurdun ya. Milletin hakkına girmeye gerek yok. Hastalar doktor bekliyo, hekimler devlet güvencesiyle iş bekliyo. Birilerinin de keyfi Neyi bekliyo anlamış değilim. |
6. kura ne zmndi bilmiyorum, ben bunu 5. kurada atanip henuz yerlesmeyenler icin soyledim (eger lafınız bana ise). Uni.ye girecegini bilip yine de atamaya basvurmak tabi ki absurt. |
|
Başa dön |
|
|
535353 Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Oca 05, 2017 5:17 am Mesaj konusu: |
|
|
Estağfurullah Size söylemedim tabi, benim yazdığım şekilde davranan insanlara lafım. Kimin ne niyetle nasıl davrandığını bilemem ben. Dediğim gibi bn devletteyim zaten kendim için söylemiyoruz bunu ama artık bn merkezden çıkıp baskaları için de konusmamız gerektiğini düşünüyorum |
|
Başa dön |
|
|
jasco Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Oca 05, 2017 7:02 am Mesaj konusu: |
|
|
hocam kımsenın nıyetını bılmem ama belkı uzmanlıktan sonra devlete donmek ıstıyo olabılırler..bu kadar basıt bakmayın olaya..her gecen yıl dahada zorlasıyor atanmak.. |
|
Başa dön |
|
|
waters Uzman Üye
|
Tarih: Prş Oca 05, 2017 7:16 am Mesaj konusu: |
|
|
jasco yazmış: | 535353 yazmış: | Dusla kesin yeeleseceğini bilen arkadas neden atamaya basvurdu acaba. Arkadaslar bu kadarına da gönLü bilir diyemicem. Bn devletteyim zaten ama binlerce insan devlete girmek için yıllardır uğrasıyo. Madem gitmeyecektin niye basvurdun ya. Milletin hakkına girmeye gerek yok. Hastalar doktor bekliyo, hekimler devlet güvencesiyle iş bekliyo. Birilerinin de keyfi Neyi bekliyo anlamış değilim. |
hocam kımsenın nıyetını bılmem ama belkı uzmanlıktan sonra devlete donmek ıstıyo olabılırler..bu kadar basıt bakmayın olaya..her gecen yıl dahada zorlasıyor atanmak.. |
Hocam o zaman uzmanlığını bitirdikten sonra zaten uzmanlara ayrı kadrolar açılıyor oradan başvurabilirler. Özel sektörde komik rakamlara çalışan arkadaşlarımız varken bu şekilde kesin kazanacakken aynı zamanda atamaya başvurmak bana hiç olmazsa duyarsızlık gibi geliyor. |
|
Başa dön |
|
|
dtdtd Çömez Üye
|
Tarih: Prş Oca 05, 2017 7:17 am Mesaj konusu: |
|
|
jasco yazmış: | 535353 yazmış: | Dusla kesin yeeleseceğini bilen arkadas neden atamaya basvurdu acaba. Arkadaslar bu kadarına da gönLü bilir diyemicem. Bn devletteyim zaten ama binlerce insan devlete girmek için yıllardır uğrasıyo. Madem gitmeyecektin niye basvurdun ya. Milletin hakkına girmeye gerek yok. Hastalar doktor bekliyo, hekimler devlet güvencesiyle iş bekliyo. Birilerinin de keyfi Neyi bekliyo anlamış değilim. |
konu açılmışken sorayım, atanıp uzmanlığa geçenlerin uzmanlık bittiğinde kadroları olmuyor, ünvan değişikliği atamasına göre yerleşiyorlar diye biliyorum yanlış mı biliyorum |
|
Başa dön |
|
|
|
waters Uzman Üye
|
Tarih: Prş Oca 05, 2017 7:19 am Mesaj konusu: |
|
|
dtdtd yazmış: | jasco yazmış: | 535353 yazmış: | Dusla kesin yeeleseceğini bilen arkadas neden atamaya basvurdu acaba. Arkadaslar bu kadarına da gönLü bilir diyemicem. Bn devletteyim zaten ama binlerce insan devlete girmek için yıllardır uğrasıyo. Madem gitmeyecektin niye basvurdun ya. Milletin hakkına girmeye gerek yok. Hastalar doktor bekliyo, hekimler devlet güvencesiyle iş bekliyo. Birilerinin de keyfi Neyi bekliyo anlamış değilim. |
konu açılmışken sorayım, atanıp uzmanlığa geçenlerin uzmanlık bittiğinde kadroları olmuyor, ünvan değişikliği atamasına göre yerleşiyorlar diye biliyorum yanlış mı biliyorum |
Bende böyle biliyorum. |
|
Başa dön |
|
|
jasco Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Oca 05, 2017 7:23 am Mesaj konusu: |
|
|
waters yazmış: | jasco yazmış: | 535353 yazmış: | Dusla kesin yeeleseceğini bilen arkadas neden atamaya basvurdu acaba. Arkadaslar bu kadarına da gönLü bilir diyemicem. Bn devletteyim zaten ama binlerce insan devlete girmek için yıllardır uğrasıyo. Madem gitmeyecektin niye basvurdun ya. Milletin hakkına girmeye gerek yok. Hastalar doktor bekliyo, hekimler devlet güvencesiyle iş bekliyo. Birilerinin de keyfi Neyi bekliyo anlamış değilim. |
Hocam o zaman uzmanlığını bitirdikten sonra zaten uzmanlara ayrı kadrolar açılıyor oradan başvurabilirler. Özel sektörde komik rakamlara çalışan arkadaşlarımız varken bu şekilde kesin kazanacakken aynı zamanda atamaya başvurmak bana hiç olmazsa duyarsızlık gibi geliyor. |
hocam saygı duyarım dusuncenıze ancak kac tane uzman ataması yapılıyor baktınız mı hıc..o kadar kolay degıl atanmak..bende suan devletteyım uzmanlıgımı yapıp dıs hekımı olarak kadrolu bı sekılde devam edecegım dıs hekımlıgıne..unvan degısıklıgı kurası acılırsa(henuz gormedım acıldıgını)basvurup uzman olarak devam edecegım..atanamazsam en kotu dıshekımı olarak devam edebılırım coğu ozelden ıyıdır dıye dusunuyorum.. |
|
Başa dön |
|
|
jasco Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Oca 05, 2017 7:25 am Mesaj konusu: |
|
|
dtdtd yazmış: | jasco yazmış: | 535353 yazmış: | Dusla kesin yeeleseceğini bilen arkadas neden atamaya basvurdu acaba. Arkadaslar bu kadarına da gönLü bilir diyemicem. Bn devletteyim zaten ama binlerce insan devlete girmek için yıllardır uğrasıyo. Madem gitmeyecektin niye basvurdun ya. Milletin hakkına girmeye gerek yok. Hastalar doktor bekliyo, hekimler devlet güvencesiyle iş bekliyo. Birilerinin de keyfi Neyi bekliyo anlamış değilim. |
hocam kadronuz devam edıyor dıs hekımı olarak ıster bu sekılde devam edersınız ıstersenız acılırsa nere gelırsen unvan degısıklıgı ıle uzmanlık kadrosuna gocersınız.. |
|
Başa dön |
|
|
waters Uzman Üye
|
Tarih: Prş Oca 05, 2017 7:30 am Mesaj konusu: |
|
|
jasco yazmış: | waters yazmış: | jasco yazmış: | 535353 yazmış: | Dusla kesin yeeleseceğini bilen arkadas neden atamaya basvurdu acaba. Arkadaslar bu kadarına da gönLü bilir diyemicem. Bn devletteyim zaten ama binlerce insan devlete girmek için yıllardır uğrasıyo. Madem gitmeyecektin niye basvurdun ya. Milletin hakkına girmeye gerek yok. Hastalar doktor bekliyo, hekimler devlet güvencesiyle iş bekliyo. Birilerinin de keyfi Neyi bekliyo anlamış değilim. |
hocam saygı duyarım dusuncenıze ancak kac tane uzman ataması yapılıyor baktınız mı hıc..o kadar kolay degıl atanmak..bende suan devletteyım uzmanlıgımı yapıp dıs hekımı olarak kadrolu bı sekılde devam edecegım dıs hekımlıgıne..unvan degısıklıgı kurası acılırsa(henuz gormedım acıldıgını)basvurup uzman olarak devam edecegım..atanamazsam en kotu dıshekımı olarak devam edebılırım coğu ozelden ıyıdır dıye dusunuyorum.. |
Hocam evet baktım zaten uzman olmamış diş hekimi kadar uzman almazlar bir atamada bu gerçek ama sonuçta o kadrolar uzmana özel açılıyor bu atamada olmazsa öteki atamada çıkma olasılığı daha yüksek. Uzman olmamış diş hekimlerinin durumu daha vahim 8 9 atamadır atanamayan arkadaşlarım var özelde komik rakamlara çalışıyorlar onlar ne yapsınlar?..
Bende görüşünüze saygı duyarım elbette o başka bir şey. Lakin daha önce bu forumda dediğim gibi herkes diğerini düşünmeden bütün camiayı düşünmeden "ben kendimi kurtarayım" derdine düşerse bu elbet bir zaman gelir o kesimi de ısırır benim görüşüm de bu. |
|
Başa dön |
|
|
jasco Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Oca 05, 2017 7:32 am Mesaj konusu: |
|
|
waters yazmış: | jasco yazmış: | waters yazmış: | jasco yazmış: | 535353 yazmış: | Dusla kesin yeeleseceğini bilen arkadas neden atamaya basvurdu acaba. Arkadaslar bu kadarına da gönLü bilir diyemicem. Bn devletteyim zaten ama binlerce insan devlete girmek için yıllardır uğrasıyo. Madem gitmeyecektin niye basvurdun ya. Milletin hakkına girmeye gerek yok. Hastalar doktor bekliyo, hekimler devlet güvencesiyle iş bekliyo. Birilerinin de keyfi Neyi bekliyo anlamış değilim. |
Hocam evet baktım zaten uzman olmamış diş hekimi kadar uzman almazlar bir atamada bu gerçek ama sonuçta o kadrolar uzmana özel açılıyor bu atamada olmazsa öteki atamada çıkma olasılığı daha yüksek. Uzman olmamış diş hekimlerinin durumu daha vahim 8 9 atamadır atanamayan arkadaşlarım var özelde komik rakamlara çalışıyorlar onlar ne yapsınlar?..
Bende görüşünüze saygı duyarım elbette o başka bir şey. Lakin daha önce bu forumda dediğim gibi herkes diğerini düşünmeden bütün camiayı düşünmeden "ben kendimi kurtarayım" derdine düşerse bu elbet bir zaman gelir o kesimi de ısırır benim görüşüm de bu. |
hayırlısı dıyelım..ıns hersey herkesın gonlune gore olur.. |
|
Başa dön |
|
|
|
nsword Yeni Üye
|
|
Başa dön |
|
|