|
Yazar |
Mesaj |
pirella Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Ksm 22, 2016 1:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Helps yazmış: | pirella yazmış: | Helps yazmış: | pirella yazmış: | Hctp2010 yazmış: | bilirkişi kararını verince osym hemen duyurur demi şu sorular iptal edildi diye.yani yrn inşlh dananın kuyruğu kopacak:) |
Valla Burhan Bey i de darlamadan merakımızı giderelim diye cambaz oldum şu süreçte:D.az önce hocam bilirkişi raporu yarın bizimle paylaşılır mı diye mesaj attım bakalım yarın da zaten arıcam. |
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 heycanlı bekleyiş |
Bugün heyecan yapacak bisey yok helps:))) alışkanlık mı yaptı yarın o yarın |
Mesaja cevap için demiştim 😊 |
Ben mesaj atalı epey oldu galiba mesajları okumuyor . yarına kaldı sanırım |
|
Başa dön |
|
|
|
dtsendrom Yeni Üye
|
Tarih: Sal Ksm 22, 2016 2:26 am Mesaj konusu: |
|
|
pirella yazmış: | dtsendrom yazmış: | pirella yazmış: | rumuzgerekli yazmış: | mustafautkun yazmış: | Lafım size değil hocam ama gerçekten bilen biri ki eğer dediğiniz gerçekse neye dayanarakaçıklanacagını yazarsa bizle oynamadığını anlayacağız hepimiz çok gerginken birileri Yok bence yarın bence bugün diyerek forumun içine ediyor lafım ciddi olan arkadaşlara değil |
temenni maksatla söyledim en başta. fakat pirella sağolsun avukat beyle görüşüp haftaya olacağını teyit ettirdi. ben de tekrardan espri olsun diye yazdım. ciddi olan pirella arkadaş sağolsun hep bilgilendirdi bizi. |
Herkes kendince haklı.Sitede bi sürü kafa karıştıran sey de yazıyor maalesef genel hatlarıyla bakarsak.ne diyim ki,ne trollüğümü gördünüz koftehorlar:))) dava dosya numarama kadar verdim bu sitede.boyle ciddi bi konuyu trollemek için ergen olmak falan gerekir galiba.son olarak tikan ı salıya kadar kapatıyoruz. | pirella dostumuz haber var mi ? |
Yarın arıcam şimdilik bi haber yok | sagol pirella yarin icin guzel haberlerini bekliyoruz 😤😤😤 |
|
Başa dön |
|
|
pirella Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Ksm 22, 2016 3:12 am Mesaj konusu: |
|
|
dtsendrom yazmış: | pirella yazmış: | dtsendrom yazmış: | pirella yazmış: | rumuzgerekli yazmış: | mustafautkun yazmış: | Lafım size değil hocam ama gerçekten bilen biri ki eğer dediğiniz gerçekse neye dayanarakaçıklanacagını yazarsa bizle oynamadığını anlayacağız hepimiz çok gerginken birileri Yok bence yarın bence bugün diyerek forumun içine ediyor lafım ciddi olan arkadaşlara değil |
temenni maksatla söyledim en başta. fakat pirella sağolsun avukat beyle görüşüp haftaya olacağını teyit ettirdi. ben de tekrardan espri olsun diye yazdım. ciddi olan pirella arkadaş sağolsun hep bilgilendirdi bizi. |
Herkes kendince haklı.Sitede bi sürü kafa karıştıran sey de yazıyor maalesef genel hatlarıyla bakarsak.ne diyim ki,ne trollüğümü gördünüz koftehorlar:))) dava dosya numarama kadar verdim bu sitede.boyle ciddi bi konuyu trollemek için ergen olmak falan gerekir galiba.son olarak tikan ı salıya kadar kapatıyoruz. | pirella dostumuz haber var mi ? |
Yarın arıcam şimdilik bi haber yok | sagol pirella yarin icin guzel haberlerini bekliyoruz 😤😤😤 |
Mesaj geldi Burhan beyden .''yarın kontrol edip sizi haberdar edecem ... Hanım'' demiş.pışıkkkk ismimi vermem insallah ya güzel haberler alırız yarın |
|
Başa dön |
|
|
Toksoplazma-Gundi Uzman Üye
|
Tarih: Cum Arl 30, 2016 1:08 am Mesaj konusu: |
|
|
İlk günkü heyecanla haalaa cumaları heyecanla aşkla umutla bekliyoruz yazık bize ya yarın da cuma 😀😀 _________________ Bencee jones ya sence ? |
|
Başa dön |
|
|
|
dtmadur Çömez Üye
|
Tarih: Cum Arl 30, 2016 1:13 am Mesaj konusu: |
|
|
Toksoplazma-Gundi yazmış: | İlk günkü heyecanla haalaa cumaları heyecanla aşkla umutla bekliyoruz yazık bize ya yarın da cuma 😀😀 | Ama yarın da aciklanmayacak maalesef |
|
Başa dön |
|
|
Anhedonik Çömez Üye
|
Tarih: Cum Arl 30, 2016 2:22 am Mesaj konusu: |
|
|
dtmadur yazmış: | Toksoplazma-Gundi yazmış: | İlk günkü heyecanla haalaa cumaları heyecanla aşkla umutla bekliyoruz yazık bize ya yarın da cuma 😀😀 | Ama yarın da aciklanmayacak maalesef | neden? |
|
Başa dön |
|
|
dtmadur Çömez Üye
|
Tarih: Cum Arl 30, 2016 2:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Anhedonik yazmış: | dtmadur yazmış: | Toksoplazma-Gundi yazmış: | İlk günkü heyecanla haalaa cumaları heyecanla aşkla umutla bekliyoruz yazık bize ya yarın da cuma 😀😀 | Ama yarın da aciklanmayacak maalesef | neden? | Hocam mahkeme kararı çıkmamış daha ösym nin tebligati eksikmis yarın mümkün mü sizce kararın çıkıp sonucun açıklanması bence değil |
|
Başa dön |
|
|
Toksoplazma-Gundi Uzman Üye
|
Tarih: Cum Arl 30, 2016 2:51 am Mesaj konusu: |
|
|
Ösym ye 20 ekimde dava tebliğ edildi ama 13 te adamlar içine doğmuş gibi erteledi açıklanmayı.. bence olay bizden davacılardan kıydırık avukattan bağımsız ilerliyor kimsenin hiçbişeyden haberi yok bura türkiye karşımızdaki ösym her an her şey olabilir 😀 _________________ Bencee jones ya sence ? |
|
Başa dön |
|
|
|
AskVeTuruncu Yeni Üye
|
Tarih: Cum Arl 30, 2016 6:25 am Mesaj konusu: |
|
|
Evet soyle bi bakarsak totalden. Kac cuma geldi gecti.. kac cuma bekledik? Bilmiyorum ama her gecen cuma tecavuz gibiydi.. ve biz buna ragmen cumalari bekliyoruz. Iste bu tam olarak stockholm sendromu belkide. Bence 2017ye kalir. |
|
Başa dön |
|
|
Zigoma5 Çömez Üye
|
Tarih: Cum Arl 30, 2016 6:30 am Mesaj konusu: |
|
|
AskVeTuruncu yazmış: | Evet soyle bi bakarsak totalden. Kac cuma geldi gecti.. kac cuma bekledik? Bilmiyorum ama her gecen cuma tecavuz gibiydi.. ve biz buna ragmen cumalari bekliyoruz. Iste bu tam olarak stockholm sendromu belkide. Bence 2017ye kalir. |
Bence de kalır yarın zor görünüyor.Oldu olacak 2016yi es geçelim zaten azcık düşük yapan herkes çalışmaya başlasak mi diye düşünmeye başladı mağduriyetimiz çiğ gibi büyüyor idi gerçekten... |
|
Başa dön |
|
|
535353 Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Arl 30, 2016 9:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yeni bi yıl daha yaklasıyor, temellimiz 2017 de açıklanması, 2018 e kalmaz inş 🙏 🙏 🙏 |
|
Başa dön |
|
|
sakuragi Yeni Üye
|
Tarih: Cum Arl 30, 2016 10:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
1.si espri kötü 2.si temelli değil temenni güzel kardeşim |
|
Başa dön |
|
|
AskVeTuruncu Yeni Üye
|
Tarih: Cum Arl 30, 2016 11:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
sakuragi yazmış: | 1.si espri kötü 2.si temelli değil temenni güzel kardeşim |
1.her doğru söylenmeyebilir 2.si hatalar farkli sekilde duzeltilebilir degerli kardesim. |
|
Başa dön |
|
|
|
sakuragi Yeni Üye
|
Tarih: Cum Arl 30, 2016 11:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
sen niye üstüne alındın turuncu sen git şiir yazsana.şaraplar şiir gibidir bazen |
|
Başa dön |
|
|
AskVeTuruncu Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Arl 31, 2016 12:05 am Mesaj konusu: |
|
|
sakuragi yazmış: | sen niye üstüne alındın turuncu sen git şiir yazsana.şaraplar şiir gibidir bazen |
Ismi sakuragi..
Bir cizgifilm kusagi
Kesin sevgilisinden ayrilmis..
Inliyor dertli dertli..
Aglama yavrucuhum..
Merak etme uzmem seni..
Gel boyle saril bana..
Paylas istedigini..
Ey gidi sakuragi..
Cok yigit delikanliydi
Agucuk mugucuk
Haydi goster pipini |
|
Başa dön |
|
|
dent5719 Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Arl 31, 2016 12:12 am Mesaj konusu: |
|
|
Sonuçları güncellenen var mı? Ben de değişiklik yok. |
|
Başa dön |
|
|
535353 Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Arl 31, 2016 12:22 am Mesaj konusu: |
|
|
sakuragi yazmış: | 1.si espri kötü 2.si temelli değil temenni güzel kardeşim | 1. Si espirim kötü değil iğrenç ( bana bunu dedirtenler utansın) 2 si akıllı telefon kendi bildiğini okuyo artık bn düzeltmekten bıktım 😉😉😉 3. Yazcak baska birsey bulamadım 😁😁😁 güzel kardeşim |
|
Başa dön |
|
|
sakuragi Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Arl 31, 2016 12:41 am Mesaj konusu: |
|
|
AskVeTuruncu yazmış: | sakuragi yazmış: | sen niye üstüne alındın turuncu sen git şiir yazsana.şaraplar şiir gibidir bazen |
Ismi sakuragi..
Bir cizgifilm kusagi
Inliyor dertli dertli..
Aglama yavrucuhum..
Merak etme uzmem seni..
Gel boyle saril bana..
Paylas istedigini..
Ey gidi sakuragi..
Cok yigit delikanliydi
Agucuk mugucuk
Haydi goster pipini |
aahhaha çok komiksin portakal ne diyeyim ki her diş hekiminde beyin olmuyo |
|
Başa dön |
|
|
|
AskVeTuruncu Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Arl 31, 2016 12:55 am Mesaj konusu: |
|
|
sakuragi yazmış: | AskVeTuruncu yazmış: | sakuragi yazmış: | sen niye üstüne alındın turuncu sen git şiir yazsana.şaraplar şiir gibidir bazen |
Ismi sakuragi..
Bir cizgifilm kusagi
Inliyor dertli dertli..
Aglama yavrucuhum..
Merak etme uzmem seni..
Gel boyle saril bana..
Paylas istedigini..
Ey gidi sakuragi..
Cok yigit delikanliydi
Agucuk mugucuk
Haydi goster pipini |
aahhaha çok komiksin portakal ne diyeyim ki her diş hekiminde beyin olmuyo |
Aşağıdaki seçeneklerden hangisi *sakuragi* sendromunu en doğru biçimde tanımlar? (DUS 2013)
A)Ergen Menapozu
B)HEMOROID
C)Anal polip
D)Kil dönmesi.
E)Hepsi. |
|
Başa dön |
|
|
sakuragi Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Arl 31, 2016 12:58 am Mesaj konusu: |
|
|
yani kötü espri dicem de o da değil resmen seviyesizliğin daha da bişe yazmayacağım sana ne rezil insansın |
|
Başa dön |
|
|
|