|
Yazar |
Mesaj |
Dtbuggg1 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 9:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Biz de öyle biliyorduk ama davalar bilirkişi aşamasını geçince her davacıya dava açtığı sorularla ilgili 3gün itiraz süreci veriliyor. Her dava tek tek değerlendirilip kapatılıyor. Mesela swinglock da birleşmişti ama saolsun hocam belgeleri elden alıp sürecini hızlandırdı onun mahkemesı cuma sonuçlandı pazartesi gerekçeli kararo yazıldı. Biz hepsi bitti sandık. Sınav açıklanmayınca araştırınca anladık ki her dava ayrı ilerliyo ve henüz sonuçlanmamış davalar var |
|
Başa dön |
|
|
|
Dtbuggg1 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 10:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Avukat ORHAN ALPSOY Ferhatın avukatı
Telefon: 0532 4876999
İş telefon:
0312 4181826
Belki aramak isteyen olur. En azından dava ne aşamada onu söylese diğer davacıların avukatlarının isimlerini söylese. Diğer davalar geri çekildi mi devam ediyor mu bi bilgi verse |
|
Başa dön |
|
|
janedoe Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 10:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dtbuggg1 yazmış: | Avukat ORHAN ALPSOY Ferhatın avukatı
Telefon: 0532 4876999
İş telefon:
0312 4181826
Belki aramak isteyen olur. En azından dava ne aşamada onu söylese diğer davacıların avukatlarının isimlerini söylese. Diğer davalar geri çekildi mi devam ediyor mu bi bilgi verse |
Hocam sen arar mısın, olaya daha vakıfsın |
|
Başa dön |
|
|
lorenz Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 11:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
arayınca orhan alpsoy ferhat dışında kimseye bilgi veremem diyor. |
|
Başa dön |
|
|
|
Cgdm Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 11:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
lorenz yazmış: | arayınca orhan alpsoy ferhat dışında kimseye bilgi veremem diyor. |
Şaşıramadım |
|
Başa dön |
|
|
jumper Çömez Üye
|
Tarih: Prş Oca 18, 2018 12:17 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar ben mahkemeye gidip bilgi almak niyetindeydim oncesinde telefonla ulaştım 4.idare mahkemesine. Bana dava ve icerigiyle ilgili bilgi alamazsiniz dedi gelip gorussem dedim davali taraf degilseniz hic bi sekilde bilgi vermiyoruz dedi. |
|
Başa dön |
|
|
lorenz Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Oca 18, 2018 12:23 am Mesaj konusu: |
|
|
jumper yazmış: | Arkadaslar ben mahkemeye gidip bilgi almak niyetindeydim oncesinde telefonla ulaştım 4.idare mahkemesine. Bana dava ve icerigiyle ilgili bilgi alamazsiniz dedi gelip gorussem dedim davali taraf degilseniz hic bi sekilde bilgi vermiyoruz dedi. |
hocam burda dediydim zaten mahkeme taşındı geçen seneki düzen de değişti |
|
Başa dön |
|
|
wllob Çömez Üye
|
Tarih: Prş Oca 18, 2018 12:28 am Mesaj konusu: |
|
|
Beklemek disinda yapilacak birsey kalmadi o zaman? |
|
Başa dön |
|
|
|
jumper Çömez Üye
|
Tarih: Prş Oca 18, 2018 12:37 am Mesaj konusu: |
|
|
lorenz yazmış: | jumper yazmış: | Arkadaslar ben mahkemeye gidip bilgi almak niyetindeydim oncesinde telefonla ulaştım 4.idare mahkemesine. Bana dava ve icerigiyle ilgili bilgi alamazsiniz dedi gelip gorussem dedim davali taraf degilseniz hic bi sekilde bilgi vermiyoruz dedi. |
pardon kardesim ben burayi takip etmiyordum diger konuda konusmustuk gecen senekiler bilgi almis mahkemeden diye. Ben de ankarada bulundugum sirada gidiyim konusuyum dedim. ama velhasil davali taraf bilgi alabiliyormus sadece. |
|
Başa dön |
|
|
Turuncu6969 Yeni Üye
|
Tarih: Prş Oca 18, 2018 12:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Cgdm yazmış: | lorenz yazmış: | arayınca orhan alpsoy ferhat dışında kimseye bilgi veremem diyor. |
Şaşıramadım | ferhat beyi arayanininz varmi? Yoksa telefondan gangbang yapalim derim. Avukat oyle diyorda.. ferhat bey acaba guncelmi. Eger guncelse acaba bizi guncelliyormu( watsap vs). |
|
Başa dön |
|
|
Turuncu6969 Yeni Üye
|
Tarih: Prş Oca 18, 2018 12:44 am Mesaj konusu: |
|
|
jumper yazmış: | lorenz yazmış: | jumper yazmış: | Arkadaslar ben mahkemeye gidip bilgi almak niyetindeydim oncesinde telefonla ulaştım 4.idare mahkemesine. Bana dava ve icerigiyle ilgili bilgi alamazsiniz dedi gelip gorussem dedim davali taraf degilseniz hic bi sekilde bilgi vermiyoruz dedi. |
pardon kardesim ben burayi takip etmiyordum diger konuda konusmustuk gecen senekiler bilgi almis mahkemeden diye. Ben de ankarada bulundugum sirada gidiyim konusuyum dedim. ama velhasil davali taraf bilgi alabiliyormus sadece. |
siz yinede sagolun. Kafidir. |
|
Başa dön |
|
|
lorenz Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Oca 18, 2018 12:50 am Mesaj konusu: |
|
|
jumper yazmış: | lorenz yazmış: | jumper yazmış: | Arkadaslar ben mahkemeye gidip bilgi almak niyetindeydim oncesinde telefonla ulaştım 4.idare mahkemesine. Bana dava ve icerigiyle ilgili bilgi alamazsiniz dedi gelip gorussem dedim davali taraf degilseniz hic bi sekilde bilgi vermiyoruz dedi. |
iyi yapmışsınız hocam güzel düşünmüşsünüz zaten ama düzen değişmş maalesef. yoksa bu kadar elimiz kolumuz baglı olmazdı. davalı tarafı bile üst kata zor çıkartıyorlar |
|
Başa dön |
|
|
pierrerrobin Yeni Üye
|
Tarih: Prş Oca 18, 2018 1:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Tek caremiz ferhat musulluoglu beyfendiye ulasmak.. o da zahmet edip mesajlara cevap verirse.. |
|
Başa dön |
|
|
|
Dtbuggg1 Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Oca 18, 2018 1:28 am Mesaj konusu: |
|
|
En azından bugün mahkeme toplandı mı toplanmadı mı onu öğrenebilseydik iyi olurdu |
|
Başa dön |
|
|
jumper Çömez Üye
|
Tarih: Prş Oca 18, 2018 1:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Abi bu neymis anlamadim ki devlet sırrı mi nükleer silah mi ya .niye sakliyolar bu kadar mahkemesi ayri davali ferati ayri. Herkes sus pus olsun beklesin diyolar resmen |
|
Başa dön |
|
|
Dtbuggg1 Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Oca 18, 2018 1:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Neyse o adam illa bi yere girecek adı soyadı herşeyi belli. Şimdi kafası rahat bunun sonrası da var. Bu kadar insanın ahını aldı kimse unutmaz bu bencilliği. Döner dolaşır ona gelir nasılsa. Gideceği yerde illa birimiz olucaz hatrımızı sayan bi büyüğümüz olacak. Yalnız kalmaz ezilmek ne demek biraz görsün. Bencillik neymiş anlasın.
Tamam ilk aylar bilgi vermedin hadi herkes darlamasın diye düşündün. Ama sonuna gelmişiz yani çok mu zor. İtiraz ettiysen itiraz ettim onu bekliyoruz de. İtiraz etmediysen iştr şu güne kadar beklicez de bi bilgi ver. Burda anonim bi isimle gir ferhatın yakınıyım de yaz çık yani nedir. Bu kadar kötü kalpli olmak nedendir anlayamıyorum. Zaten eğer mevcutta birleşen diğer davalar da devam ediyosa onları açanlara hiç birşey demiyorum bencilliğiniz sonunda sizi bulacaktır |
|
Başa dön |
|
|
Turuncu6969 Yeni Üye
|
Tarih: Prş Oca 18, 2018 5:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Ferhat beyin teli varmi? Varsa ozelden atarsaniz sevinirim arkadaslar. |
|
Başa dön |
|
|
dtdtf Yeni Üye
|
Tarih: Prş Oca 18, 2018 5:54 am Mesaj konusu: |
|
|
Hala utanmadan insanları tehdit ediyorsunuz ya pes valla. Sizin gibiler dedi diye insanlar yalnız mı kalacak asıl yalnız kalmaya mahkum sizlersiniz. Tanımadığınız insanlar hakkında burdan atıp tutmak kolay tabi!
Burda konuşuldu dikkat etseydiniz görürdünüz özelden soranda oldu bana. Ama işiniz gücünüz insanlara saldırmak forumu okumak değil ki. Ferhat bey itiraz etmedi daha öncede yazmıştım şimdi de yazıyorum. Ama o itiraz süresinin bitmesi bekleniyor. Sonrası için de net bir şey yok bildiğim kadaryla mahkeme karar verecek herhalde. |
|
Başa dön |
|
|
|
aliskiren Yeni Üye
|
Tarih: Prş Oca 18, 2018 6:15 am Mesaj konusu: |
|
|
Kimsenin kimseyi tehtit ettiği Yok insanlar sadece haklı olarak bilgi talep ediyor bunu da çok görmeyin bi zahmet |
|
Başa dön |
|
|
Dtbuggg1 Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Oca 18, 2018 6:29 am Mesaj konusu: |
|
|
Aynen kimse kimseyi tehtit etmiyor temennide bulunuyo. Düzgünce çıkıp şuan açıklama yapsa kim ne dicek.itiraz süreci ne zaman bitcek bari bunu yazın ferhatın avukatı bey. |
|
Başa dön |
|
|
|