|
Yazar |
Mesaj |
allure Çömez Üye
|
Tarih: Pzr Tem 07, 2013 4:12 pm Mesaj konusu: yeni mezunların durumu? |
|
|
arkadaşlar ben daha bu yıl okulu bitirdim ve çalışmaya başladım. herşey güzel gidiyor fakat temmuz sonu bir büt vermem gerek bu durumda da anca ağustosta mezun olmuş olurum. başvuru klavuzunda sınavın yapılacağı tarihte mezun olmuş olmak şartı var. buraya kadar güzel o tarihte çoktan mezun olurum.
ancak bunu kanıtlamak için çıkış belgemi almak zorundamıyım bu işlemi sınava girdikten sonra yapsam olur mu? orada yazan tarih bir sorun oluşturur mu ilerde? bilgisi olan var mı bu konuda
bunu şu yüden soruyorum bir dersane hocamız son sınavından çıktığınız an mezunsunuz, elinizdeki belgenin önemi yok demişti ama ters köşe olamk da istemiyorum açıkcası |
|
Başa dön |
|
|
|
Layezal Çömez Üye
|
Tarih: Pzr Tem 07, 2013 6:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet aynen oyle .. Cikis belgesi alindiginda son sinav tarihi yazilidir belgede..belgeyi alma zamani onemli degil. Zaten cikis islemleri icin verilen dilekcede ornegin son sinavim 2 temmuz .... Gibi bi ifade yazmamiz gerekiyor |
|
Başa dön |
|
|
hilalslmt Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Tem 07, 2013 9:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
peki tezi olan okulların durumu? son sınavlarımıza girdik bitirdik biz ama tezim bitmediği için daha çıkış belgemi alamıyorum. sınava başvuru yaparken çıkış belgemin olması şart mı? |
|
Başa dön |
|
|
allure Çömez Üye
|
Tarih: Pts Tem 08, 2013 2:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Layezal yazmış: | Evet aynen oyle .. Cikis belgesi alindiginda son sinav tarihi yazilidir belgede..belgeyi alma zamani onemli degil. Zaten cikis islemleri icin verilen dilekcede ornegin son sinavim 2 temmuz .... Gibi bi ifade yazmamiz gerekiyor |
çok teşekkür ederim:)
moralim çok bozuldu sınava kadar alamam diye. sadece bir bütcük yüzünden giremezsem çok üzülürüm
son bir sorum var bu çıkış belgesi ilişik kesme belgesi değil dimi, bizim fakültede ilişik kesme belgesi var ve tek tek anabilim dalı başlanlarına imzalatıyoruz. |
|
Başa dön |
|
|
|
allure Çömez Üye
|
Tarih: Pts Tem 08, 2013 2:30 am Mesaj konusu: |
|
|
hilalslmt yazmış: | peki tezi olan okulların durumu? son sınavlarımıza girdik bitirdik biz ama tezim bitmediği için daha çıkış belgemi alamıyorum. sınava başvuru yaparken çıkış belgemin olması şart mı? |
ben bugün dersaneme sordum senin gibi bir öğrencim daha önce hiç olmadı ama mantıken çıkış belgende yazan tarihin sınavdan önce olması gerekiyor dediler bana.
ama çıkış belgesinde son sınavın ya da tezin bitim tarihi yazarsa sorun olmaz gibi geldi |
|
Başa dön |
|
|
elisabeth Çömez Üye
|
Tarih: Sal Tem 09, 2013 12:43 am Mesaj konusu: |
|
|
Benzer bir durum ben doktoraya basvururken basima gelmişti.butsuz gecenlerin mezuniyet tarihi akademik takvime gore finallerin bitiş tarihidir.bute kalanlarin mezuniyet tarihi butlerin bitiş tarihidir.yani sizin bütünüz ilk but olsa bile butlerin bitişini beklemek zorundasiniz mezuniyet belgesi almak için.sinava basvururkende mezuniyet tarihinizi ve diploma numaranızı girmek.zorundasiniz.o yüzden öğrenci işleri daire başkanlığındaki fakulte.temsilcinizle.direk görüşmenizi tavsiye ederim.ankara üniversitesindeki.durum.bu |
|
Başa dön |
|
|
|