|
Yazar |
Mesaj |
rumuzgerekli Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Arl 15, 2016 1:55 am Mesaj konusu: |
|
|
[/quote]yalancısın zaten de konuşmaya gerek yok aynen vaktini harcama[/quote]
1)Sukut sukut sukut...başka napıyoruz ki?!
2)facebooktaki grupta sadece [/b]gaz alınıyo çokta sallamayın orayı insanlar acmıs agzını gelsede birisi yesem diye bekliyolar
3)grubun yöneticisinden tut orda ona yancı olan herkes hiç birşey bilmiyo birşey olunca avukatla konuştuk falan filan
4)ozaman nickini yavşak yap[b] bariz küfür değilse sorun yok demek ki senin için
bunları kim yazdı? Utanmıyorsan devam et. |
|
Başa dön |
|
|
|
sveLto Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Arl 15, 2016 2:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Sukutu ben yazdım sıkıntı mı var??? |
|
Başa dön |
|
|
cekimsoketi Yeni Üye
|
Tarih: Prş Arl 15, 2016 2:04 am Mesaj konusu: |
|
|
yalancısın zaten de konuşmaya gerek yok aynen vaktini harcama[/quote]
1)Sukut sukut sukut...başka napıyoruz ki?!
2)facebooktaki grupta sadece [/b]gaz alınıyo çokta sallamayın orayı insanlar acmıs agzını gelsede birisi yesem diye bekliyolar
3)grubun yöneticisinden tut orda ona yancı olan herkes hiç birşey bilmiyo birşey olunca avukatla konuştuk falan filan
4)ozaman nickini yavşak yap[b] bariz küfür değilse sorun yok demek ki senin için
bunları kim yazdı? Utanmıyorsan devam et.[/quote]bak arkadaşım birincisi sukut sukut lafı bana ait değil ikincisi yavşak lafını bariz küfür saymayan kişi için yazdım onun için bi sorun teşkil etmiyosa küfür sayılmaması lazım çünkü üçüncüsü hiçbirşey bilmiyo dediğim konuda o açıklama ile ilgiliydi ve sende benim ne demek istediğimi biliyosun bence |
|
Başa dön |
|
|
cekimsoketi Yeni Üye
|
Tarih: Prş Arl 15, 2016 2:08 am Mesaj konusu: |
|
|
ilk önce kimin ne dediğine bi dikkat et ondan sonra bence bi fikrini dile getir insanlar açmış ağzını gelsede birisi yesemdiye bekliyolar kısmıda burası oluyo |
|
Başa dön |
|
|
|
rumuzgerekli Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Arl 15, 2016 2:33 am Mesaj konusu: |
|
|
sveLto yazmış: | Sukutu ben yazdım sıkıntı mı var??? |
ben diğer eleman yazdı diye görmüşüm, sıkıntı yok !!! |
|
Başa dön |
|
|
rumuzgerekli Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Arl 15, 2016 2:37 am Mesaj konusu: |
|
|
cekimsoketi yazmış: | ilk önce kimin ne dediğine bi dikkat et ondan sonra bence bi fikrini dile getir insanlar açmış ağzını gelsede birisi yesemdiye bekliyolar kısmıda burası oluyo |
ben seni biliyorum, yazdıkların da ortada.
istediğin gibi düşün artık diyecek lafım yok |
|
Başa dön |
|
|
dtmadur Çömez Üye
|
Tarih: Prş Arl 15, 2016 3:00 am Mesaj konusu: |
|
|
Şahsım adına Ankara ekibine çok teşekkür ederim. Emek veriyorlar sağolsunlar. Onlar olmasa haftalar öncesinden bile bu gün yarın açıklanacak diye uyutulduk mr. Burhan tarafından. Ankara ekibi en azından ogrenebildigi kadarıyla Doğru bilgiyi bize aktarıyor. Küçük birsey olsa bile heyecanla onlardan haber bekliyorum. Data nın, burhanın, Drrizanin yapamadığını (veya yapmadığını ) yapıyorlar. Keşke ekip davacı arkadaşlardan olsaydı daha iyi yol alına bilirdi. buda davacilar in eksiligi... tekrar çok teşekkür ediyorum ankara ekibine ve bir sonuç alinamasa bile twitter ekibine... |
|
Başa dön |
|
|
LeyLa89 Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Arl 15, 2016 3:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bu süreç içim uğraşan giden gelen çabalayan kim varsa ALLAH razı olsun.. bazı şeylerin önüne kimse geçemiyor böyle olması gerekiyormş demek ki bizim kaderimizin belli yere gelebilmesi için bu süreç gerekli belki de ne diyelim artık.. Yeni bir gelişme var mı facebook yok bakamıyorum 😞 |
|
Başa dön |
|
|
|
Pierre Çömez Üye
|
Tarih: Prş Arl 15, 2016 3:06 am Mesaj konusu: |
|
|
dtmadur yazmış: | Şahsım adına Ankara ekibine çok teşekkür ederim. Emek veriyorlar sağolsunlar. Onlar olmasa haftalar öncesinden bile bu gün yarın açıklanacak diye uyutulduk mr. Burhan tarafından. Ankara ekibi en azından ogrenebildigi kadarıyla Doğru bilgiyi bize aktarıyor. Küçük birsey olsa bile heyecanla onlardan haber bekliyorum. Data nın, burhanın, Drrizanin yapamadığını (veya yapmadığını ) yapıyorlar. Keşke ekip davacı arkadaşlardan olsaydı daha iyi yol alına bilirdi. buda davacilar in eksiligi... tekrar çok teşekkür ediyorum ankara ekibine ve bir sonuç alinamasa bile twitter ekibine... |
Nick her şeyin özeti gibi. Çok hoş. |
|
Başa dön |
|
|
Helps Uzman Üye
|
Tarih: Prş Arl 15, 2016 3:12 am Mesaj konusu: |
|
|
LeyLa89 yazmış: | Arkadaşlar bu süreç içim uğraşan giden gelen çabalayan kim varsa ALLAH razı olsun.. bazı şeylerin önüne kimse geçemiyor böyle olması gerekiyormş demek ki bizim kaderimizin belli yere gelebilmesi için bu süreç gerekli belki de ne diyelim artık.. Yeni bir gelişme var mı facebook yok bakamıyorum 😞 |
Bilirkişilere pzt kadar süre tanınmış 36. Sorunun bilirkisisi de bu süreye yetiştiriliyormuş ancak bugün bi gelişme olmamış |
|
Başa dön |
|
|
|