Ana Sayfam Yap

Favorilerime Ekle

ANA SAYFA FORUMLAR DERS-NOTLARI DENT-VİDEO DENT-FOTO DUS QUİZ DOSYALAR DENT-İLAN
DUS Yönetmeliği Sıkça Sorulan Sorular DUS Soruları Dent-Etkinlikler Dent E-Books DUS Notları Eğitim Müfradatları
DentDUS Forum :: Başlık görüntüleniyor - perio yazacaklar
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

perio yazacaklar
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    DentDUS Forum Forum Ana Sayfa -> 2015 DUS
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Furious
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cmt Ksm 14, 2015 3:42 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

eylul90 yazmış:
modulus35 yazmış:
eylul90 yazmış:
Hocalardan öğreniyorsun öyle olunca ve kısa sürede baş asistan oluyorsun

Baya güldüm buna.😀 hic fakültede oyle birsey yok.

neyine güldünüz acaba?Fakültenizde böyle bi durumla karşılaşmamış olmanız olmadığı anlamına gelmez değil mi ?
kıdemli bi asistan olmadığı için direk hoca ile muhatap oluyorsunuz (kimle olacağını düşünmüştünüz ) ki hoca kadrosuna göre büyük bi ihtimal yrd.doç olacaktır bu kişi, sizden başka asistan olmadığı için ve ilk gelen siz olduğunuz için de baş asistan oluyorsunuz. Tanık oldum ki paylaşıyorum.

ben de benzer şeyler yeni veya küçük üniversiteler için.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Samet
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cmt Ksm 14, 2015 3:56 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

eylul90 yazmış:
modulus35 yazmış:
eylul90 yazmış:
Hocalardan öğreniyorsun öyle olunca ve kısa sürede baş asistan oluyorsun

Baya güldüm buna.😀 hic fakültede oyle birsey yok.

neyine güldünüz acaba?Fakültenizde böyle bi durumla karşılaşmamış olmanız olmadığı anlamına gelmez değil mi ?
kıdemli bi asistan olmadığı için direk hoca ile muhatap oluyorsunuz (kimle olacağını düşünmüştünüz ) ki hoca kadrosuna göre büyük bi ihtimal yrd.doç olacaktır bu kişi, sizden başka asistan olmadığı için ve ilk gelen siz olduğunuz için de baş asistan oluyorsunuz. Tanık oldum ki paylaşıyorum.

Siz hangi okul hangi bolumdesiniz
Başa dön
eylul90
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cmt Ksm 14, 2015 3:57 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ben asistan değilim, sadece tanık olduğum durumu paylaşmak istedim.
Başa dön
Dtgnl
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Cmt Ksm 14, 2015 7:20 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bezmialem perionun bölüm Başkan'ı doçent ,hiç Prof yok eğitimi nasıldır bilgisi olan?
Başa dön
Butay
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cmt Ksm 14, 2015 8:04 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bezmialemde okumadim ama bir dönem ufuk hocanin öğrencisi olmuştum, cok bilgili, entellektüel ve de çok pozitif bir insan olduğunu soyleyebilirim , en azindan bölüm başkanı hakkinda bi fikriniz olsun istedim 😊 ayrica fakültenin kurucuları olan asli hoca ve serdar hoca da mükemmel insanlar,eğitim konusunda da kesinlikle öyleler😊
Başa dön
Priloc
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cmt Ksm 14, 2015 4:03 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Akdeniz ve Çukurova hakkında fikri olan var mı ?
Başa dön
stamatoloq1
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cmt Ksm 14, 2015 5:45 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Istanbul perio hakkında fikri olan varmı?
Başa dön
Furious
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cmt Ksm 14, 2015 7:01 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

stamatoloq1 yazmış:

bana göre çapanın en keyifli bölümü periodur. hocaların hepsi kaliteli, iyi niyetli ve öğrenci dostudur. asistan ortamı pek zevklidir. ayrıca perionun cerrahisine ayrılmış mavi kliniği vardır. her türlü cerrahi girişim gerçekleştirilir. gönül rahatlığı ile yazabilirsiniz.
Başa dön
stamatoloq1
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cmt Ksm 14, 2015 8:03 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Furious yazmış:
stamatoloq1 yazmış:

bana göre çapanın en keyifli bölümü periodur. hocaların hepsi kaliteli, iyi niyetli ve öğrenci dostudur. asistan ortamı pek zevklidir. ayrıca perionun cerrahisine ayrılmış mavi kliniği vardır. her türlü cerrahi girişim gerçekleştirilir. gönül rahatlığı ile yazabilirsiniz.

cok tesekkur ederim cok yardimci oldunuz..
hacetepe periosu ile ilgili ne fikriniz var?
Başa dön
mellpearl
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Pts Ksm 16, 2015 2:39 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İlk 100'de periodontoloji yazmayı düşünen var mı acaba? Varsa nereyi düşünüyorsunuz?
Başa dön
yirmilik
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Sal Ksm 17, 2015 3:37 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar gazinin periosuyla ilgili bilgi var mı önerir misiniz?
Karaday
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Sal Ksm 17, 2015 3:46 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

yirmilik yazmış:
arkadaşlar gazinin periosuyla ilgili bilgi var mı önerir misiniz?

+1
Başa dön
drdtschipol
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Sal Ksm 17, 2015 7:03 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

dtbstrk yazmış:
Arkadaslar yeni açılan yerler perio ve cerrahi için biraz riskli mi olur konustugum asistanlardan genel olarak böyle bi yorum aldım da siz ne dusunuyorsunuz?

yeni sayılabilecek bir fakültenin periosunda yaklaşık 1.5 yıllık asistanım ve iyi ki buraya gelmişim diyorum, hocalar genç, dinamik, vaka çok, bir flap i veya sdg yi tek başımıza yapabileceğimize inanana kadar her ameliyatta da kendileri asiste ettiler... bir prof., doç. .. tabii ki daha tecrübelidir ama bu hocalığa yeni adım atmış olan yrd.doç. ların onlardan pratik anlamında aşağı olduğu anlamına gelmez, bu arada yök kadrolu olsak da bizlere potansiyel sağlık bakanlığında, adsm lerde, eğitim araştırma hastanelerinde çalışacak geleceğin uzman dt. leri olarak bakılıyor, akademik kariyer biraz hayal yani acı ama gerçek....
Başa dön
Dtdusiyer
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Sal Ksm 17, 2015 7:51 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

drdtschipol yazmış:
dtbstrk yazmış:
Arkadaslar yeni açılan yerler perio ve cerrahi için biraz riskli mi olur konustugum asistanlardan genel olarak böyle bi yorum aldım da siz ne dusunuyorsunuz?

yeni sayılabilecek bir fakültenin periosunda yaklaşık 1.5 yıllık asistanım ve iyi ki buraya gelmişim diyorum, hocalar genç, dinamik, vaka çok, bir flap i veya sdg yi tek başımıza yapabileceğimize inanana kadar her ameliyatta da kendileri asiste ettiler... bir prof., doç. .. tabii ki daha tecrübelidir ama bu hocalığa yeni adım atmış olan yrd.doç. ların onlardan pratik anlamında aşağı olduğu anlamına gelmez, bu arada yök kadrolu olsak da bizlere potansiyel sağlık bakanlığında, adsm lerde, eğitim araştırma hastanelerinde çalışacak geleceğin uzman dt. leri olarak bakılıyor, akademik kariyer biraz hayal yani acı ama gerçek....

Hangi üni. Olduğunu da söyleyebilir misiniz, çünkü bencede açıklamanız mantıklı bu yönde tercih yapılabilir
Başa dön
drdtschipol
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Sal Ksm 17, 2015 8:07 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Dtdusiyer yazmış:
drdtschipol yazmış:
dtbstrk yazmış:

Hangi üni. Olduğunu da söyleyebilir misiniz, çünkü bencede açıklamanız mantıklı bu yönde tercih yapılabilir

Gaziosmanpaşa, Tokat.. ama bizim bölüm asistan almıyor bu sene, ben de Gazi üniversitesinden mezun olan biri olarak büyük önyargılarla geldim, küçük şehir, köklü bir üni. değil falan filan... ama nihayetinde şöyle bir gerçek var doktoralı akademik yönden daha sıkı bir eğitim almaktayken bizlerin pratik yönden kendimizi geliştirmemiz beklenmektedir ve yeni üniversitelerde asistanların çok daha fazla vaka görüp uygulama yaptığını söyleyebilirim...demek istediğim özünde küçük şehirlere ön yargıyla yaklaşmayın...
Başa dön
lapoderosa
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Sal Ksm 17, 2015 8:27 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Selam arkadaşlar, 1.5 yıllık asistanım. Prof sayısı vs ile tercih yapmayın. Gidip yerinde görün ve title'a takılmadan kim ne iş yapıyor görün. Sonrasında daha rahat tercih yapabilirsiniz. Bölüm başkanı doç muş prof muş bunlar asistanı ilgilendirmez:)) title lar kadro varsa veriliyor bir de. Neyse herkese bol şans Smile
Başa dön
c5b6789
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Sal Ksm 17, 2015 10:08 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Title ne bilmiyorum da küçük üniversitelerde kadro olmaması ümkanı yok. Doç sınavından iki hafta sonra kadrosu gelir hocanın. Büyük ünilerde biraz daha sürebilir ama o ünvan hocanın birikimini değiştirmez. Tabii ki büyük kadrosu olmayan iyi bölümler vardır ama tercih için önemli olmadığını düşünmüyorum. Tez yönetmek bile bir tecrübe işidir çok uzatıp yorabilir asistanı. Bir yandan da tez danışmanı prof olup asistanı sallamayabilir. Her halükarda hoca sayısı ve tecrübesi önemli.
Başa dön
mktprk
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Sal Ksm 17, 2015 10:24 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Inonu perio hakkinda bikhisi bilgisi olan var mi onerir misiniz
Başa dön
mktprk
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Sal Ksm 17, 2015 10:38 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Dicle perio yazacak var mi siralamalariyla beraber yazarsaniz sevinirim ona gore bizde yazip yazmama konusunda karar verelim
Başa dön
tolga26
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Sal Ksm 17, 2015 10:41 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ısparta perio hakkında bilgisi olan var mıdır?
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    DentDUS Forum Forum Ana Sayfa -> 2015 DUS Tüm zamanlar GMT +10 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız