|
Yazar |
Mesaj |
Furious Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Ksm 14, 2015 3:42 am Mesaj konusu: |
|
|
eylul90 yazmış: | modulus35 yazmış: | eylul90 yazmış: | Hocalardan öğreniyorsun öyle olunca ve kısa sürede baş asistan oluyorsun |
Baya güldüm buna.😀 hic fakültede oyle birsey yok. |
neyine güldünüz acaba?Fakültenizde böyle bi durumla karşılaşmamış olmanız olmadığı anlamına gelmez değil mi ?
kıdemli bi asistan olmadığı için direk hoca ile muhatap oluyorsunuz (kimle olacağını düşünmüştünüz ) ki hoca kadrosuna göre büyük bi ihtimal yrd.doç olacaktır bu kişi, sizden başka asistan olmadığı için ve ilk gelen siz olduğunuz için de baş asistan oluyorsunuz. Tanık oldum ki paylaşıyorum. |
ben de benzer şeyler yeni veya küçük üniversiteler için. |
|
Başa dön |
|
|
|
Samet Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Ksm 14, 2015 3:56 am Mesaj konusu: |
|
|
eylul90 yazmış: | modulus35 yazmış: | eylul90 yazmış: | Hocalardan öğreniyorsun öyle olunca ve kısa sürede baş asistan oluyorsun |
Baya güldüm buna.😀 hic fakültede oyle birsey yok. |
neyine güldünüz acaba?Fakültenizde böyle bi durumla karşılaşmamış olmanız olmadığı anlamına gelmez değil mi ?
kıdemli bi asistan olmadığı için direk hoca ile muhatap oluyorsunuz (kimle olacağını düşünmüştünüz ) ki hoca kadrosuna göre büyük bi ihtimal yrd.doç olacaktır bu kişi, sizden başka asistan olmadığı için ve ilk gelen siz olduğunuz için de baş asistan oluyorsunuz. Tanık oldum ki paylaşıyorum. |
Siz hangi okul hangi bolumdesiniz |
|
Başa dön |
|
|
eylul90 Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Ksm 14, 2015 3:57 am Mesaj konusu: |
|
|
ben asistan değilim, sadece tanık olduğum durumu paylaşmak istedim. |
|
Başa dön |
|
|
Dtgnl Çömez Üye
|
Tarih: Cmt Ksm 14, 2015 7:20 am Mesaj konusu: |
|
|
Bezmialem perionun bölüm Başkan'ı doçent ,hiç Prof yok eğitimi nasıldır bilgisi olan? |
|
Başa dön |
|
|
|
Butay Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Ksm 14, 2015 8:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Bezmialemde okumadim ama bir dönem ufuk hocanin öğrencisi olmuştum, cok bilgili, entellektüel ve de çok pozitif bir insan olduğunu soyleyebilirim , en azindan bölüm başkanı hakkinda bi fikriniz olsun istedim 😊 ayrica fakültenin kurucuları olan asli hoca ve serdar hoca da mükemmel insanlar,eğitim konusunda da kesinlikle öyleler😊 |
|
Başa dön |
|
|
Priloc Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Ksm 14, 2015 4:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Akdeniz ve Çukurova hakkında fikri olan var mı ? |
|
Başa dön |
|
|
stamatoloq1 Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Ksm 14, 2015 5:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Istanbul perio hakkında fikri olan varmı? |
|
Başa dön |
|
|
Furious Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Ksm 14, 2015 7:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
stamatoloq1 yazmış: | Istanbul perio hakkında fikri olan varmı? |
bana göre çapanın en keyifli bölümü periodur. hocaların hepsi kaliteli, iyi niyetli ve öğrenci dostudur. asistan ortamı pek zevklidir. ayrıca perionun cerrahisine ayrılmış mavi kliniği vardır. her türlü cerrahi girişim gerçekleştirilir. gönül rahatlığı ile yazabilirsiniz. |
|
Başa dön |
|
|
|
stamatoloq1 Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Ksm 14, 2015 8:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Furious yazmış: | stamatoloq1 yazmış: | Istanbul perio hakkında fikri olan varmı? |
bana göre çapanın en keyifli bölümü periodur. hocaların hepsi kaliteli, iyi niyetli ve öğrenci dostudur. asistan ortamı pek zevklidir. ayrıca perionun cerrahisine ayrılmış mavi kliniği vardır. her türlü cerrahi girişim gerçekleştirilir. gönül rahatlığı ile yazabilirsiniz. |
cok tesekkur ederim cok yardimci oldunuz..
hacetepe periosu ile ilgili ne fikriniz var? |
|
Başa dön |
|
|
mellpearl Yeni Üye
|
Tarih: Pts Ksm 16, 2015 2:39 am Mesaj konusu: |
|
|
İlk 100'de periodontoloji yazmayı düşünen var mı acaba? Varsa nereyi düşünüyorsunuz? |
|
Başa dön |
|
|
yirmilik Yeni Üye
|
Tarih: Sal Ksm 17, 2015 3:37 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar gazinin periosuyla ilgili bilgi var mı önerir misiniz? _________________ nullius in verba |
|
Başa dön |
|
|
Karaday Yeni Üye
|
Tarih: Sal Ksm 17, 2015 3:46 am Mesaj konusu: |
|
|
yirmilik yazmış: | arkadaşlar gazinin periosuyla ilgili bilgi var mı önerir misiniz? |
+1 |
|
Başa dön |
|
|
drdtschipol Çömez Üye
|
Tarih: Sal Ksm 17, 2015 7:03 am Mesaj konusu: |
|
|
dtbstrk yazmış: | Arkadaslar yeni açılan yerler perio ve cerrahi için biraz riskli mi olur konustugum asistanlardan genel olarak böyle bi yorum aldım da siz ne dusunuyorsunuz? |
yeni sayılabilecek bir fakültenin periosunda yaklaşık 1.5 yıllık asistanım ve iyi ki buraya gelmişim diyorum, hocalar genç, dinamik, vaka çok, bir flap i veya sdg yi tek başımıza yapabileceğimize inanana kadar her ameliyatta da kendileri asiste ettiler... bir prof., doç. .. tabii ki daha tecrübelidir ama bu hocalığa yeni adım atmış olan yrd.doç. ların onlardan pratik anlamında aşağı olduğu anlamına gelmez, bu arada yök kadrolu olsak da bizlere potansiyel sağlık bakanlığında, adsm lerde, eğitim araştırma hastanelerinde çalışacak geleceğin uzman dt. leri olarak bakılıyor, akademik kariyer biraz hayal yani acı ama gerçek.... |
|
Başa dön |
|
|
|
Dtdusiyer Yeni Üye
|
Tarih: Sal Ksm 17, 2015 7:51 am Mesaj konusu: |
|
|
drdtschipol yazmış: | dtbstrk yazmış: | Arkadaslar yeni açılan yerler perio ve cerrahi için biraz riskli mi olur konustugum asistanlardan genel olarak böyle bi yorum aldım da siz ne dusunuyorsunuz? |
yeni sayılabilecek bir fakültenin periosunda yaklaşık 1.5 yıllık asistanım ve iyi ki buraya gelmişim diyorum, hocalar genç, dinamik, vaka çok, bir flap i veya sdg yi tek başımıza yapabileceğimize inanana kadar her ameliyatta da kendileri asiste ettiler... bir prof., doç. .. tabii ki daha tecrübelidir ama bu hocalığa yeni adım atmış olan yrd.doç. ların onlardan pratik anlamında aşağı olduğu anlamına gelmez, bu arada yök kadrolu olsak da bizlere potansiyel sağlık bakanlığında, adsm lerde, eğitim araştırma hastanelerinde çalışacak geleceğin uzman dt. leri olarak bakılıyor, akademik kariyer biraz hayal yani acı ama gerçek.... |
Hangi üni. Olduğunu da söyleyebilir misiniz, çünkü bencede açıklamanız mantıklı bu yönde tercih yapılabilir |
|
Başa dön |
|
|
drdtschipol Çömez Üye
|
Tarih: Sal Ksm 17, 2015 8:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Dtdusiyer yazmış: | drdtschipol yazmış: | dtbstrk yazmış: | Arkadaslar yeni açılan yerler perio ve cerrahi için biraz riskli mi olur konustugum asistanlardan genel olarak böyle bi yorum aldım da siz ne dusunuyorsunuz? |
Hangi üni. Olduğunu da söyleyebilir misiniz, çünkü bencede açıklamanız mantıklı bu yönde tercih yapılabilir |
Gaziosmanpaşa, Tokat.. ama bizim bölüm asistan almıyor bu sene, ben de Gazi üniversitesinden mezun olan biri olarak büyük önyargılarla geldim, küçük şehir, köklü bir üni. değil falan filan... ama nihayetinde şöyle bir gerçek var doktoralı akademik yönden daha sıkı bir eğitim almaktayken bizlerin pratik yönden kendimizi geliştirmemiz beklenmektedir ve yeni üniversitelerde asistanların çok daha fazla vaka görüp uygulama yaptığını söyleyebilirim...demek istediğim özünde küçük şehirlere ön yargıyla yaklaşmayın... |
|
Başa dön |
|
|
lapoderosa Yeni Üye
|
Tarih: Sal Ksm 17, 2015 8:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Selam arkadaşlar, 1.5 yıllık asistanım. Prof sayısı vs ile tercih yapmayın. Gidip yerinde görün ve title'a takılmadan kim ne iş yapıyor görün. Sonrasında daha rahat tercih yapabilirsiniz. Bölüm başkanı doç muş prof muş bunlar asistanı ilgilendirmez:)) title lar kadro varsa veriliyor bir de. Neyse herkese bol şans |
|
Başa dön |
|
|
c5b6789 Çömez Üye
|
Tarih: Sal Ksm 17, 2015 10:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Title ne bilmiyorum da küçük üniversitelerde kadro olmaması ümkanı yok. Doç sınavından iki hafta sonra kadrosu gelir hocanın. Büyük ünilerde biraz daha sürebilir ama o ünvan hocanın birikimini değiştirmez. Tabii ki büyük kadrosu olmayan iyi bölümler vardır ama tercih için önemli olmadığını düşünmüyorum. Tez yönetmek bile bir tecrübe işidir çok uzatıp yorabilir asistanı. Bir yandan da tez danışmanı prof olup asistanı sallamayabilir. Her halükarda hoca sayısı ve tecrübesi önemli. |
|
Başa dön |
|
|
mktprk Yeni Üye
|
Tarih: Sal Ksm 17, 2015 10:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Inonu perio hakkinda bikhisi bilgisi olan var mi onerir misiniz |
|
Başa dön |
|
|
|
mktprk Yeni Üye
|
Tarih: Sal Ksm 17, 2015 10:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Dicle perio yazacak var mi siralamalariyla beraber yazarsaniz sevinirim ona gore bizde yazip yazmama konusunda karar verelim |
|
Başa dön |
|
|
tolga26 Yeni Üye
|
Tarih: Sal Ksm 17, 2015 10:41 am Mesaj konusu: |
|
|
ısparta perio hakkında bilgisi olan var mıdır? |
|
Başa dön |