Ana Sayfam Yap

Favorilerime Ekle

ANA SAYFA FORUMLAR DERS-NOTLARI DENT-VİDEO DENT-FOTO DUS QUİZ DOSYALAR DENT-İLAN
DUS Yönetmeliği Sıkça Sorulan Sorular DUS Soruları Dent-Etkinlikler Dent E-Books DUS Notları Eğitim Müfradatları
DentDUS Forum :: Başlık görüntüleniyor - eylul dusunu kazanalim :)
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

eylul dusunu kazanalim :)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    DentDUS Forum Forum Ana Sayfa -> 2013 Eylül DUS
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tugce_89
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Cum May 17, 2013 8:26 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

aynasondpiresel yazmış:
saat konusunda önemli olan nicelik değil nitelik düşüncesindeyim.nitelikli kaynaklarından verimli çalışmak önemli bence. nitelikli kaynak ne derseniz de ne bilim ben Very Happy örneğin nisan sınavında üç dersanenin de farmakoloji kitabı vardı bende.ama herbirini 5643487264794 kez tekrar etsem 4te 4 yapamazdım yine. o yüzden ne kaynaklara,ne dusa,ne çalışmaya inancım kaldı. kitap açasım gelmiyor.oyyyşş içim karardı yahu Confused

al benden de okadar:)Smile hislerime tercüman oldun..ben de oyüzden ilk farmadan başladımm..sınavda en çok yanlş yaptığım derslerden başlıyorum..ilk tekrarımı bu sıraya gore yapıcam sanırım
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
coco
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cum May 17, 2013 8:26 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Evett ben mesela cogu soruyu kaynakta olmadıgı için yapamadım bin kerede tekrar etsem yapamazmısım yani ..ornegın metasekarya lı soru data ornegın seklıyle anlatılan konu hiç gecmiyordu ben napıyım Sad(((
Başa dön
shyowl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cum May 17, 2013 8:28 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kacan soru elbet olacak Smile en iyisi basladigim kaynakla devam edip onu yutmaya calisip ondakileri kacirmamak Smile
Başa dön
socialmom
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Cum May 17, 2013 8:29 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

tugce_89 yazmış:
coco yazmış:
Farmsyı onermiyorum mikropta yetersiz ama onuda ekliyim...

datanın farması mı kötü? ben geçen sene time dan çalışmıştım şimdi dataya yazılında ilk farma dinledim kitabı da hocayı da beğendim ama o da yetersizse direk tus çalşmalıyız ozaman??

dusemin farması kötü demek istedi bence coco.
Başa dön
tugce_89
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Cum May 17, 2013 8:29 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

yaa böyle diyoruz evet haklıyızda belki ama bian düşünüyorum be arkadaş yapanlar nası yaptı die ozaman moralim bozuluyo işte..kaynak dersane vs boş gibi gelio:) benim sınav taktiğim de yanlş mesela orda da hatalıyım boş bırakmakta çok zorlanıyorum illa bişey işaretliyorum:)
Başa dön
tembelkedi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cum May 17, 2013 8:30 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

metasarkaryalı soru kamp notlarında vardı
Başa dön
tugce_89
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Cum May 17, 2013 8:31 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

socialmom yazmış:
tugce_89 yazmış:
coco yazmış:
Farmsyı onermiyorum mikropta yetersiz ama onuda ekliyim...

datanın farması mı kötü? ben geçen sene time dan çalışmıştım şimdi dataya yazılında ilk farma dinledim kitabı da hocayı da beğendim ama o da yetersizse direk tus çalşmalıyız ozaman??

dusemin farması kötü demek istedi bence coco.

olabilir..anlayamadım orayı tam..çünkü datanın farması güzel geldi bana beğendim yani bilmioyorum tabi daha ilk kez okdm ama bence iyiydi
Başa dön
aynasondpiresel
Yeni Üye
Yeni Üye

tugce_89 yazmış:
aynasondpiresel yazmış:
saat konusunda önemli olan nicelik değil nitelik düşüncesindeyim.nitelikli kaynaklarından verimli çalışmak önemli bence. nitelikli kaynak ne derseniz de ne bilim ben Very Happy örneğin nisan sınavında üç dersanenin de farmakoloji kitabı vardı bende.ama herbirini 5643487264794 kez tekrar etsem 4te 4 yapamazdım yine. o yüzden ne kaynaklara,ne dusa,ne çalışmaya inancım kaldı. kitap açasım gelmiyor.oyyyşş içim karardı yahu Confused

al benden de okadar:)Smile hislerime tercüman oldun..ben de oyüzden ilk farmadan başladımm..sınavda en çok yanlş yaptığım derslerden başlıyorum..ilk tekrarımı bu sıraya gore yapıcam sanırım

cesaret edip başlaman güzel.ben çok demotiveyim saydığım sebeplerden ötürü.kaynağını,başını,sonunu geçtim.sınava çalışıp çalışmamaya karar veremedim.vereydim iyiydi. Smile
Başa dön
Dentart35
Yeni Üye
Yeni Üye

Arkadaşlar öncelikle herşey gönlünüze göre olur inşallah.. Ben bu sınavda derece yapmadım çok iyi bir sonuç alamadım dersane netlerim okul derecem oldukça iyiydi ama sınavda öyle olmadı.. Öncelikle size tavsiyem bnm yaptığım hatayı yapmayın kendinizi tanıyın saat sınırı koyup zorlamayın ben hayatımda 10-12 saat çalışan bir insan olmadım ama bu sınav periodu öyle birşeyki şartmış gibi hissediyorsunuz hoca gelip 12 saat son ay çalışın diyor ,arkadaşların bi okadar çalışıyor Sinema yok gezmek yok derken makinaya dönüyor insan sınav günü bocalıyor.. Tabiki hergun çalışın boşalmayın ama kendinizi kapasitesinizi aşmayın sıkılınca derin nefes alın yapıcam deyin birbirinizi motive edin.. Şans faktörüde var sonuçta ösym nin Sınavları'nda..şansta hep yanınızda olsun..
Başa dön
shyowl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

tugce_89 yazmış:
yaa böyle diyoruz evet haklıyızda belki ama bian düşünüyorum be arkadaş yapanlar nası yaptı die ozaman moralim bozuluyo işte..kaynak dersane vs boş gibi gelio:) benim sınav taktiğim de yanlş mesela orda da hatalıyım boş bırakmakta çok zorlanıyorum illa bişey işaretliyorum:)

aynen ben de hep yapan nasil yapti diyerek uzuldum zaten.. elde ne kaynak varsa onu nitelikli calismak gerek, bi de bol soru gerek.. ben pek soru cozmeye vakit birakamadim hatami biliyorum Sad
Başa dön
coco
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cum May 17, 2013 8:32 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Evet dusem farma ve mıkrop yetersız dedım dataya daha bakmadım umarım ıyıdır tek umudum Wink işaretleme konusunda aynen katılıyorum bilmesemde üstün yorum yapma yetenegımle kendıme gore bişi uydurup ısaretleyıverıyırum ve bir tane bile tutmaz mı ya Smile
Başa dön
shyowl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cum May 17, 2013 8:33 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Dentart35 yazmış:
Arkadaşlar öncelikle herşey gönlünüze göre olur inşallah.. Ben bu sınavda derece yapmadım çok iyi bir sonuç alamadım dersane netlerim okul derecem oldukça iyiydi ama sınavda öyle olmadı.. Öncelikle size tavsiyem bnm yaptığım hatayı yapmayın kendinizi tanıyın saat sınırı koyup zorlamayın ben hayatımda 10-12 saat çalışan bir insan olmadım ama bu sınav periodu öyle birşeyki şartmış gibi hissediyorsunuz hoca gelip 12 saat son ay çalışın diyor ,arkadaşların bi okadar çalışıyor Sinema yok gezmek yok derken makinaya dönüyor insan sınav günü bocalıyor.. Tabiki hergun çalışın boşalmayın ama kendinizi kapasitesinizi aşmayın sıkılınca derin nefes alın yapıcam deyin birbirinizi motive edin.. Şans faktörüde var sonuçta ösym nin Sınavları'nda..şansta hep yanınızda olsun..

evet sans ve moral en onemlisi.. tesekkurler
Başa dön
tugce_89
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Cum May 17, 2013 8:36 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

shyowl yazmış:
tugce_89 yazmış:

aynen ben de hep yapan nasil yapti diyerek uzuldum zaten.. elde ne kaynak varsa onu nitelikli calismak gerek, bi de bol soru gerek.. ben pek soru cozmeye vakit birakamadim hatami biliyorum Sad

hatanı bilmen güzel bişey bence üstüne gitmelisin..bir de sınav sonrası dert yandığım bir tıpçı arkadaşım tus sorularını çözdün mü dedi evet dedim..1kez çözmekle olmaz ezberleyene kadar bakcaksın ddi..bikaç defa çözmek gerekiyormş arkadaşlar..hem size çıkmaz die kitaplara koymadıkları anlatmadıkları şeyleri görme şansı oluyo..ben budefa her çlşmadan sonra en az bi gün sadece o dersin tus sorularına bakıcam
Başa dön
socialmom
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Cum May 17, 2013 8:47 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Dentart35 yazmış:

teşekkürler.. herşey derece demek değil. sen bu dönemi atlattın inşallah bölümde mutlu olursun darısı bizim başımıza eylül sonrası.. önemli olan bu dönemi sağlam bir psikolojiyle atlatmak Smile
Başa dön
babet
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Cum May 17, 2013 8:48 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Herkese iyi geceler
Yarin cok calisalim calistiklarimiz aklimizda kalsin bi yere gitmesinler
Sıkınti telas basmadan moral dolu guzelbi gun olsun bizim olsun:)
Kolay gelsin
Başa dön
socialmom
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Cum May 17, 2013 8:51 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

iyi geceler sabah erken kalkalım bu saatlere kadar internette takılmayalım kısacası çalışalım çalışalım çok çalışalımmm Very Happy
Başa dön
warol
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cum May 17, 2013 9:25 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

eylül dusa girecek arkadaslar allah yardımcınız olsun kolay gelsin moralinizi bozmadan cok tekrar yapın formül bu
Başa dön
shyowl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cum May 17, 2013 10:29 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

tugce_89 yazmış:
shyowl yazmış:
tugce_89 yazmış:

hatanı bilmen güzel bişey bence üstüne gitmelisin..bir de sınav sonrası dert yandığım bir tıpçı arkadaşım tus sorularını çözdün mü dedi evet dedim..1kez çözmekle olmaz ezberleyene kadar bakcaksın ddi..bikaç defa çözmek gerekiyormş arkadaşlar..hem size çıkmaz die kitaplara koymadıkları anlatmadıkları şeyleri görme şansı oluyo..ben budefa her çlşmadan sonra en az bi gün sadece o dersin tus sorularına bakıcam

evet ustune gitmeye daha cok vakit ayirmaya calisacagim bakalim Smile
ben de tus sorularina agirlik vermeye calisacagim..
iyi geceler herkese Smile
Başa dön
kanojoo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cum May 17, 2013 5:35 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de varım ben de bendeeeee! ^_^
dt_ok
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cum May 17, 2013 8:43 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

beni de yazın arkadaşlar
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    DentDUS Forum Forum Ana Sayfa -> 2013 Eylül DUS Tüm zamanlar GMT +10 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  Sonraki
5. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız