|
Yazar |
Mesaj |
tugce_89 Uzman Üye
|
Tarih: Cum May 17, 2013 8:26 am Mesaj konusu: |
|
|
aynasondpiresel yazmış: | saat konusunda önemli olan nicelik değil nitelik düşüncesindeyim.nitelikli kaynaklarından verimli çalışmak önemli bence. nitelikli kaynak ne derseniz de ne bilim ben örneğin nisan sınavında üç dersanenin de farmakoloji kitabı vardı bende.ama herbirini 5643487264794 kez tekrar etsem 4te 4 yapamazdım yine. o yüzden ne kaynaklara,ne dusa,ne çalışmaya inancım kaldı. kitap açasım gelmiyor.oyyyşş içim karardı yahu |
al benden de okadar:) hislerime tercüman oldun..ben de oyüzden ilk farmadan başladımm..sınavda en çok yanlş yaptığım derslerden başlıyorum..ilk tekrarımı bu sıraya gore yapıcam sanırım |
|
Başa dön |
|
|
|
coco Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum May 17, 2013 8:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Evett ben mesela cogu soruyu kaynakta olmadıgı için yapamadım bin kerede tekrar etsem yapamazmısım yani ..ornegın metasekarya lı soru data ornegın seklıyle anlatılan konu hiç gecmiyordu ben napıyım ((( |
|
Başa dön |
|
|
shyowl Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum May 17, 2013 8:28 am Mesaj konusu: |
|
|
kacan soru elbet olacak en iyisi basladigim kaynakla devam edip onu yutmaya calisip ondakileri kacirmamak |
|
Başa dön |
|
|
socialmom Çömez Üye
|
Tarih: Cum May 17, 2013 8:29 am Mesaj konusu: |
|
|
tugce_89 yazmış: | coco yazmış: | Farmsyı onermiyorum mikropta yetersiz ama onuda ekliyim... |
datanın farması mı kötü? ben geçen sene time dan çalışmıştım şimdi dataya yazılında ilk farma dinledim kitabı da hocayı da beğendim ama o da yetersizse direk tus çalşmalıyız ozaman?? |
dusemin farması kötü demek istedi bence coco. |
|
Başa dön |
|
|
|
tugce_89 Uzman Üye
|
Tarih: Cum May 17, 2013 8:29 am Mesaj konusu: |
|
|
yaa böyle diyoruz evet haklıyızda belki ama bian düşünüyorum be arkadaş yapanlar nası yaptı die ozaman moralim bozuluyo işte..kaynak dersane vs boş gibi gelio:) benim sınav taktiğim de yanlş mesela orda da hatalıyım boş bırakmakta çok zorlanıyorum illa bişey işaretliyorum:) |
|
Başa dön |
|
|
tembelkedi Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum May 17, 2013 8:30 am Mesaj konusu: |
|
|
metasarkaryalı soru kamp notlarında vardı |
|
Başa dön |
|
|
tugce_89 Uzman Üye
|
Tarih: Cum May 17, 2013 8:31 am Mesaj konusu: |
|
|
socialmom yazmış: | tugce_89 yazmış: | coco yazmış: | Farmsyı onermiyorum mikropta yetersiz ama onuda ekliyim... |
datanın farması mı kötü? ben geçen sene time dan çalışmıştım şimdi dataya yazılında ilk farma dinledim kitabı da hocayı da beğendim ama o da yetersizse direk tus çalşmalıyız ozaman?? |
dusemin farması kötü demek istedi bence coco. |
olabilir..anlayamadım orayı tam..çünkü datanın farması güzel geldi bana beğendim yani bilmioyorum tabi daha ilk kez okdm ama bence iyiydi |
|
Başa dön |
|
|
aynasondpiresel Yeni Üye
|
|
|
tugce_89 yazmış: | aynasondpiresel yazmış: | saat konusunda önemli olan nicelik değil nitelik düşüncesindeyim.nitelikli kaynaklarından verimli çalışmak önemli bence. nitelikli kaynak ne derseniz de ne bilim ben örneğin nisan sınavında üç dersanenin de farmakoloji kitabı vardı bende.ama herbirini 5643487264794 kez tekrar etsem 4te 4 yapamazdım yine. o yüzden ne kaynaklara,ne dusa,ne çalışmaya inancım kaldı. kitap açasım gelmiyor.oyyyşş içim karardı yahu |
al benden de okadar:) hislerime tercüman oldun..ben de oyüzden ilk farmadan başladımm..sınavda en çok yanlş yaptığım derslerden başlıyorum..ilk tekrarımı bu sıraya gore yapıcam sanırım |
cesaret edip başlaman güzel.ben çok demotiveyim saydığım sebeplerden ötürü.kaynağını,başını,sonunu geçtim.sınava çalışıp çalışmamaya karar veremedim.vereydim iyiydi. |
|
Başa dön |
|
|
|
Dentart35 Yeni Üye
|
|
|
Arkadaşlar öncelikle herşey gönlünüze göre olur inşallah.. Ben bu sınavda derece yapmadım çok iyi bir sonuç alamadım dersane netlerim okul derecem oldukça iyiydi ama sınavda öyle olmadı.. Öncelikle size tavsiyem bnm yaptığım hatayı yapmayın kendinizi tanıyın saat sınırı koyup zorlamayın ben hayatımda 10-12 saat çalışan bir insan olmadım ama bu sınav periodu öyle birşeyki şartmış gibi hissediyorsunuz hoca gelip 12 saat son ay çalışın diyor ,arkadaşların bi okadar çalışıyor Sinema yok gezmek yok derken makinaya dönüyor insan sınav günü bocalıyor.. Tabiki hergun çalışın boşalmayın ama kendinizi kapasitesinizi aşmayın sıkılınca derin nefes alın yapıcam deyin birbirinizi motive edin.. Şans faktörüde var sonuçta ösym nin Sınavları'nda..şansta hep yanınızda olsun.. |
|
Başa dön |
|
|
shyowl Kıdemli Üye
|
|
|
tugce_89 yazmış: | yaa böyle diyoruz evet haklıyızda belki ama bian düşünüyorum be arkadaş yapanlar nası yaptı die ozaman moralim bozuluyo işte..kaynak dersane vs boş gibi gelio:) benim sınav taktiğim de yanlş mesela orda da hatalıyım boş bırakmakta çok zorlanıyorum illa bişey işaretliyorum:) |
aynen ben de hep yapan nasil yapti diyerek uzuldum zaten.. elde ne kaynak varsa onu nitelikli calismak gerek, bi de bol soru gerek.. ben pek soru cozmeye vakit birakamadim hatami biliyorum |
|
Başa dön |
|
|
coco Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum May 17, 2013 8:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Evet dusem farma ve mıkrop yetersız dedım dataya daha bakmadım umarım ıyıdır tek umudum işaretleme konusunda aynen katılıyorum bilmesemde üstün yorum yapma yetenegımle kendıme gore bişi uydurup ısaretleyıverıyırum ve bir tane bile tutmaz mı ya |
|
Başa dön |
|
|
shyowl Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum May 17, 2013 8:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Dentart35 yazmış: | Arkadaşlar öncelikle herşey gönlünüze göre olur inşallah.. Ben bu sınavda derece yapmadım çok iyi bir sonuç alamadım dersane netlerim okul derecem oldukça iyiydi ama sınavda öyle olmadı.. Öncelikle size tavsiyem bnm yaptığım hatayı yapmayın kendinizi tanıyın saat sınırı koyup zorlamayın ben hayatımda 10-12 saat çalışan bir insan olmadım ama bu sınav periodu öyle birşeyki şartmış gibi hissediyorsunuz hoca gelip 12 saat son ay çalışın diyor ,arkadaşların bi okadar çalışıyor Sinema yok gezmek yok derken makinaya dönüyor insan sınav günü bocalıyor.. Tabiki hergun çalışın boşalmayın ama kendinizi kapasitesinizi aşmayın sıkılınca derin nefes alın yapıcam deyin birbirinizi motive edin.. Şans faktörüde var sonuçta ösym nin Sınavları'nda..şansta hep yanınızda olsun.. |
evet sans ve moral en onemlisi.. tesekkurler |
|
Başa dön |
|
|
tugce_89 Uzman Üye
|
Tarih: Cum May 17, 2013 8:36 am Mesaj konusu: |
|
|
shyowl yazmış: | tugce_89 yazmış: | yaa böyle diyoruz evet haklıyızda belki ama bian düşünüyorum be arkadaş yapanlar nası yaptı die ozaman moralim bozuluyo işte..kaynak dersane vs boş gibi gelio:) benim sınav taktiğim de yanlş mesela orda da hatalıyım boş bırakmakta çok zorlanıyorum illa bişey işaretliyorum:) |
aynen ben de hep yapan nasil yapti diyerek uzuldum zaten.. elde ne kaynak varsa onu nitelikli calismak gerek, bi de bol soru gerek.. ben pek soru cozmeye vakit birakamadim hatami biliyorum |
hatanı bilmen güzel bişey bence üstüne gitmelisin..bir de sınav sonrası dert yandığım bir tıpçı arkadaşım tus sorularını çözdün mü dedi evet dedim..1kez çözmekle olmaz ezberleyene kadar bakcaksın ddi..bikaç defa çözmek gerekiyormş arkadaşlar..hem size çıkmaz die kitaplara koymadıkları anlatmadıkları şeyleri görme şansı oluyo..ben budefa her çlşmadan sonra en az bi gün sadece o dersin tus sorularına bakıcam |
|
Başa dön |
|
|
|
socialmom Çömez Üye
|
Tarih: Cum May 17, 2013 8:47 am Mesaj konusu: |
|
|
Dentart35 yazmış: | Arkadaşlar öncelikle herşey gönlünüze göre olur inşallah.. Ben bu sınavda derece yapmadım çok iyi bir sonuç alamadım dersane netlerim okul derecem oldukça iyiydi ama sınavda öyle olmadı.. Öncelikle size tavsiyem bnm yaptığım hatayı yapmayın kendinizi tanıyın saat sınırı koyup zorlamayın ben hayatımda 10-12 saat çalışan bir insan olmadım ama bu sınav periodu öyle birşeyki şartmış gibi hissediyorsunuz hoca gelip 12 saat son ay çalışın diyor ,arkadaşların bi okadar çalışıyor Sinema yok gezmek yok derken makinaya dönüyor insan sınav günü bocalıyor.. Tabiki hergun çalışın boşalmayın ama kendinizi kapasitesinizi aşmayın sıkılınca derin nefes alın yapıcam deyin birbirinizi motive edin.. Şans faktörüde var sonuçta ösym nin Sınavları'nda..şansta hep yanınızda olsun.. |
teşekkürler.. herşey derece demek değil. sen bu dönemi atlattın inşallah bölümde mutlu olursun darısı bizim başımıza eylül sonrası.. önemli olan bu dönemi sağlam bir psikolojiyle atlatmak |
|
Başa dön |
|
|
babet Çömez Üye
|
Tarih: Cum May 17, 2013 8:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Herkese iyi geceler
Yarin cok calisalim calistiklarimiz aklimizda kalsin bi yere gitmesinler
Sıkınti telas basmadan moral dolu guzelbi gun olsun bizim olsun:)
Kolay gelsin |
|
Başa dön |
|
|
socialmom Çömez Üye
|
Tarih: Cum May 17, 2013 8:51 am Mesaj konusu: |
|
|
iyi geceler sabah erken kalkalım bu saatlere kadar internette takılmayalım kısacası çalışalım çalışalım çok çalışalımmm |
|
Başa dön |
|
|
warol Yeni Üye
|
Tarih: Cum May 17, 2013 9:25 am Mesaj konusu: |
|
|
eylül dusa girecek arkadaslar allah yardımcınız olsun kolay gelsin moralinizi bozmadan cok tekrar yapın formül bu |
|
Başa dön |
|
|
shyowl Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum May 17, 2013 10:29 am Mesaj konusu: |
|
|
tugce_89 yazmış: | shyowl yazmış: | tugce_89 yazmış: | yaa böyle diyoruz evet haklıyızda belki ama bian düşünüyorum be arkadaş yapanlar nası yaptı die ozaman moralim bozuluyo işte..kaynak dersane vs boş gibi gelio:) benim sınav taktiğim de yanlş mesela orda da hatalıyım boş bırakmakta çok zorlanıyorum illa bişey işaretliyorum:) |
hatanı bilmen güzel bişey bence üstüne gitmelisin..bir de sınav sonrası dert yandığım bir tıpçı arkadaşım tus sorularını çözdün mü dedi evet dedim..1kez çözmekle olmaz ezberleyene kadar bakcaksın ddi..bikaç defa çözmek gerekiyormş arkadaşlar..hem size çıkmaz die kitaplara koymadıkları anlatmadıkları şeyleri görme şansı oluyo..ben budefa her çlşmadan sonra en az bi gün sadece o dersin tus sorularına bakıcam |
evet ustune gitmeye daha cok vakit ayirmaya calisacagim bakalim
ben de tus sorularina agirlik vermeye calisacagim..
iyi geceler herkese |
|
Başa dön |
|
|
|
kanojoo Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum May 17, 2013 5:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben de varım ben de bendeeeee! ^_^ _________________ 모든 괜찮을거야 |